Kontaktlinser og syn

Se forskellige nyttige oplysninger om kontaktlinser og dit syn.

CooperVision stræber efter at forbedre menneskers syn hver dagVi er en af verdens førende virksomheder i kontaktlinsebranchen, og syn er vores passion—og den passion ønsker vi, at du også skal mærke!

Ud over at vi samarbejder med optikere rundt om i verden, ønsker vi at hjælpe kontaktlinsebrugere som dig med at holde sig ajour med øjensundhed og vores nyeste innovationer inden for synskorrektion. Måske kan disse oplysninger til og med åbne dine øjne for nye muligheder. Kig på det!

Synskorrektion

Det er en fascinerende proces mellem dine øjne og din hjerne, som gør det muligt for dig at se. Det er ikke så mærkeligt, at der kræves et medikoteknisk produkt—eksempelvis en kontaktlinse—for at korrigere synsfejl som nærsynethed (myopi), langsynethed (hyperopi), astigmatisme og alderssyn (presbyopi). I denne del kan du læse om almindelige synsfejl, og hvordan kontaktlinser kan hjælpe.

Læs mere om Synskorrektion

Øjensundhed

Øjet er et komplekst organ. Derfor er det vigtigt, at du lader en optiker undersøge dine øjne regelmæssigt for at sikre, at de forbliver sunde og raske. Ligesom når det gælder alle andre aspekter af din sundhed, er det også vigtigt, at du holder dig informeret. I denne del finder du nyttige oplysninger, herunder svar på en lang række almindelige spørgsmål.

Læs mere om Øjensundhed