Bløde premiumlinser. Overlegen komfort døgnet rundt. Hele måneden.

I KORTE TRÆK
  • Udskiftningsinterval månedsvis
  • Kontaktlinserne holder sig fugtige og føles behagelige
  • Naturlig fugteevne, hvilket mindsker et eventuelt behov for genfugtende dråber

Op til 29 nætter/30 dage i træk

Du har brug for at korrigere din nærsynethed eller langsynethed. Du vil også have kontaktlinser med en komfort, som varer hele dagen – fra den første kop kaffe og helt frem til midnat.
Her er CooperVisions Biofinity®, den silikonehydrogelbaserede kontaktlinse, som ikke hæmmer dig i dine aktiviteter og giver dig ægte premiumkomfort. Og du kan anvende dem i op til 30 dage i træk.

En sundere linseoplevelse

Takket være vores eksklusive Aquaform®-teknologi har Biofinity en høj iltgennemtrængelighed og en naturlig fugtbarhed. Du får et fremragende syn med en blød og behagelig kontaktlinse, som er sundere for øjnene.
Stil dig ikke tilfreds med enhver kontaktlinse. Kræv komforten som hos Biofinity. Spørg din optiker om Biofinity månedslinser.

Aquaform-teknologi

Du har formodentlig set betegnelsen Aquaform®-teknologi på vores produkter og undret dig over, hvad det egentlig betyder.

Produktinformation
Korrigerer

nærsynethed og langsynethed

Nærsynethed betyder, at genstande på tæt hold ses tydeligt, mens genstande på længere afstand bliver utydelige. Ved langsynethed ser man sædvanligvis genstande på afstand skarpt, mens genstande på tættere hold bliver uskarpe. Spørg din optiker, om disse kontaktlinser er noget for dig.

Udskiftningsinterval

månedsvis

Du behøver kun at udskifte disse bløde engangslinser én gang om måneden.

UV-beskyttelse

nej

Disse linser har ingen UV-beskyttelse. Hvis du ønsker dette, kan du i stedet overveje kontaktlinserne i vores Avaira-serie.

Fugtbarhed

Biofinity kontaktlinser har en naturlig fugteevne uden behov for yderligere overfladebehandlinger eller fugtemidler.

Når du anvender disse kontaktlinser, mindskes et eventuelt behov for genfugtende dråber.

Kontaktlinser pr. pakning

6 stk.

Indeholder 6 stk. kontaktlinser pr. pakning.

Brugsanvisning

Gå til siden Brugsanvisning

Denne side indeholder vigtig information og vigtige instruktioner. Læs instruktionerne omhyggeligt igennem, og gem dem til senere brug.