Om CooperVision
Vi giver verden et bedre syn

Engagement. Ekspertise. Lederskab.

CooperVision arbejder for at hjælpe mennesker over hele verden med at se bedre hver dag. Gennem videnskabelige og tekniske innovationer, virksomhedsoptimering og et nært samarbejde med optikere har CooperVision forbedret synet for millioner af mennesker og er blevet en velanset førende global samarbejdspartner i kontaktlinsebranchen ...

Tilbyder flest mulige kombinationer af bløde kontaktlinser*1

Fås i mere end 130 lande2

Fremstiller flere milliarder kontaktlinser hvert år1

Vokser hurtigere end det samlede kontaktlinsemarked†1

 

Fra vores revolutionerende lancering af kontaktlinser med dokumenteret bremsende effekt på myopi hos børn‡§3; til vores linsedesign Digital Zone Optics®, udviklet for at opfylde behovene hos kontaktlinsebrugere med en digital livsstil; til skabelsen af verdens første familie af silikonehydrogelbaserede endagslinser, udvider CooperVision mulighederne for, hvad kontaktlinser kan afstedkomme—og skaber virkelige fordele for kontaktlinsebrugere.

Anden vigtig information:

* Baseret på antallet af kombinationsmuligheder (sfærisk, cylinder, akse og addition), som fremstilles, herunder alle bløde sfæriske, toriske og multifokale (også specialbestilte) kontaktlinser i silikonehydrogel og hydrogel fra de fire største producenter. Inklusive endagslinser og månedslinser. Omfatter ikke kosmetiske og fotokromatiske linser. Omfatter ikke linser med flere basekurver.

† Kombination af markedsundersøgelser 2013-2018 baseret på globale salgsindtægter og interne vurderinger.

‡ Sammenlignet med en enkeltstyrkelinse over en periode på 3 år.

§ Produktet fås ikke på alle markeder.

Referencer:

1. CVI data on file, 2019.

2. CVI data on file, 2020.

3. Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556-567.