CooperVision designer og fremstiller innovative kontaktlinser af høj kvalitet for at tilgodese den fantastisk store styrkevariation, som der er behov for at imødekomme hos brugerne. Vi driver omfattende forskning og udvikling inden for optisk videnskab. Og vi har et tæt samarbejde med optikere, som hjælper os med at identificere de skiftende behov, som findes hos kontaktlinsebrugere rundt om i verden.

I vores samarbejde med optikere lytter vi opmærksomt efter deres synspunkter og leverer viden, støtte og værktøjer til deres forretning, og vi hjælper dem med at kunne tilpasse deres kunder med egnede kontaktlinser ud fra deres behov for synskorrektion, budget og livsstil.

Hos CooperVision har vi den holdning, at vores succes som virksomhed bygger på vores medarbejderes indsats og velbefindende. Vi arbejder aktivt for at støtte en arbejdsplads, som præges af mangfoldighed, for at skabe muligheder for personlig og karrieremæssig udvikling, og for at opbygge stærke relationer til de lokalsamfund, hvor vores medarbejdere bor og arbejder.

Alt, hvad vi gør hos CooperVision, bygger på vores fire kerneværdier:

Vi er hengivne

Vi sørger for, at vores arbejde kendetegnes af ekspertise, fokus og beslutsomhed. Vi giver ikke op, før opgaven er udført korrekt i overensstemmelse med optikeres, linsebrugeres og vores egne krav.

Vi er innovative

Vi udfordrer konstant os selv for at opfinde kreative, originale og smarte måder til at forbedre de kontaktlinser, vi fremstiller, for at styrke hver eneste relation, vi opbygger, og for at udnytte hver eneste mulighed optimalt.

Vi er venlige

Vi er åbne, lette at gøre forretning med og nemme at komme i kontakt med. Vi stræber altid efter at gøre det, som er bedst for de mennesker, vi arbejder sammen med: optikere, linsebrugere og medarbejdere.

Vi er partnere

Vi samarbejder og opbygger stærke relationer, som bygger på ærlighed, oprigtighed, tillid og respekt. Vi værdsætter teamwork og ved, at vi gennem samarbejde med optikere, linsebrugere og ansatte kan opnå meget mere, end hvad vi kan opnå alene.