Avaira Vitality™

Hvis du er nærsynet eller langsynet og vil have mest mulig valuta for dine penge, kan du med fordel vælge CooperVisions Avaira Vitality-kontaktlinser, da de leverer en enestående linseteknologi til en overraskende overkommelig pris. Avaira Vitalityer fremstillet i et avanceret silikonehydrogelmateriale specielt designet til langvarig komfort, enkel håndtering* og en sund linseoplevelse. Desuden har Avaira Vitality-kontaktlinser samme gennemprøvede optiske designegenskaber som vores Biofinity®-kontaktlinser i premium-segmentet for at give dig et skarpt og tydeligt syn. Avaira Vitalityer et smart valg for linsebrugere.

Egenskaberne du vil elske

Aberration Neutralizing System™ forbedrer synskvaliteten ved at minimere den ujævne optik*, som ofte forekommer i øjet.1

Det avancerede materiale tiltrækker naturligt vandmolekyler, så linseoverfladen holder sig fugtig hele dagen.

Høj iltgennemtrængelighed tillader, at 100 % af den ilt, som hornhinden har brug for, trænger igennem til dine øjne, for at hjælpe dem med at forblive hvide2 og friske§3

Linsen har den højst klassificerede UV-beskyttelse for kontaktlinser og beskytter dine øjne ved at blokere for 90 % af UVA- og 99 % af UVB-strålingen.||

Kontaktlinsequiz

Prøv vores hurtige kontaktlinsequiz, hvis du vil vide lidt mere om, hvilke linser som passer bedst til dine behov.

Prøv vores kontaktlinsequiz
Kontaktlinsetips til dig
Silikonehydrogellinser: Hvad er forskellen?

* Baseret på subjektive vurderinger ved isætning og efter 1 måned. Resultat fra et prospektivt, dobbeltblindet, randomiseret, bilateralt studie, hvor man sammenlignede Avaira Vitality™ sfæriske kontaktlinser med en sfærisk månedslinse fra en konkurrent.

Sfærisk aberration.

Ved daglig brug.

§ Silikonehydrogellinser har en højere iltgennemtrængelighed end hydrogellinser og minimerer eller forebygger dermed risikoen for hypoxirelaterede problemer ved brug af linser.

|| Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne bør fortsat anvende UV-beskyttelse i henhold til anbefalingen.

Referencer:

1. Kollbaum P, Bradley A. Aspheric contact lenses: fact and fiction. Contact Lens Spectrum 2005;20:34–9.

2. CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.

3. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.