Kontaktlinser udviklet til dit digitale liv.

I KORTE TRÆK
  • Et gennembrud inden for kontaktlinseteknologien.
  • Digital Zone Optics™ – linsedesign, som kan lindre øjentræthed forårsaget af fokusering på digitale enheder på tæt hold.
  • Hjælper dig med at se tydeligt og gør det mindre anstrengende at skifte mellem aktiviteter foran eller væk fra den digitale skærm.
  • Aquaform®-teknologi – binder fugt i linsen og holder den blød for at sikre en mere behagelig linseoplevelse. Den naturlige fugteevne hjælper dine øjne med at føles mindre tørre.
  • En høj iltgennemtrængelighed sammen med et højt væskeindhold betyder, at linsen er behagelig at bære og giver klarere, hvidere og friskere øjne.
  • Månedslinser til op til 29 nætters/30 dages kontinuerlig brug.

Skærmtiden slider hårdt på øjnene

Vågn op. Tjek for mails. Af sted på job. Tjek Snapchat og Instagram. Flere mails. Møder. Endnu flere mails. Afslut projekt. Af sted til fitness. Snapchat. Instagram. Send sms-besked til vennerne om middagsplaner. Stream en film. Lidt flere sms-beskeder.

Lyder det bekendt?
 
At bruge digitale enheder som smartphones, tablets og computere er blevet en nødvendig del af vores liv. Men det kan få konsekvenser. Dine øjne kan blive overanstrengte af lange dage med skiftende aktiviteter, foran eller væk fra den digitale skærm. Det kan give trætte, tørre og røde øjne.
Nu findes der en linse, som er beregnet til dit liv både foran og væk fra skærmen: Biofinity Energys™-linser – de eneste kontaktlinser med linsedesignet Digital Zone Optics™.
9 ud af 10 personer, som anvender digitale enheder*, oplyste, at Biofinity Energys™ betød, at deres øjne følte sig godt tilpas. **

Biofinity Energys™ – udviklet til dit digitale liv

Biofinity Energys™-linsernes unikke optiske design og materiale er udformet specielt til livet i en moderne digital verden. Disse to innovationer hjælper med at lindre den træthed og tørhed, som kan forårsages af digital øjentræthed.

Digital Zone Optics™ – linsedesign med forbedret optik, som kan lindre øjentræthed forårsaget af fokusering på digitale enheder på tæt hold. Gør det mindre anstrengende at skifte mellem aktiviteter, foran eller væk fra skærmen.

Aquaform® Technology – binder fugt i linsen og holder den blød for at sikre en mere behagelig linseoplevelse. Denne naturlige fugteevne kan hjælpe dine øjne med at føles mindre tørre, også når du blinker mindre, f.eks. når du kigger på en digital skærm.

8 ud af 10 personer, som havde trætte øjne*, inden de prøvede Biofinity Energys™, oplyste, at deres øjne føltes mindre trætte, efter at de havde prøvet linsen.**

* Blandt personer, som anvender digitale enheder mindst fire timer om dagen, mindst fem dage om ugen, og selv angiver symptomer på øjentræthed mindst én gang om ugen.
Oplysninger indrapporteret efter en uges brug.
** Efter en uges brug. Data på fil.

Aquaform-teknologi

Du har formodentlig set betegnelsen Aquaform®-teknologi på vores produkter og undret dig over, hvad det egentlig betyder.