Vores engagement i forebyggende sundhedspleje

CooperVision stræber efter at forbedre livet rundt om i verden. Denne stræben begynder med at fremme sundheden og velbefindendet hos vores ansatte og de lokalsamfund, hvor de bor og arbejder.

Støtte til vores medarbejdere

Vi tilbyder et omfattende, globalt forebyggende sundhedsplejeprogram, som indeholder et stort antal aktiviteter og programmer, som organiseres lokalt på vores arbejdspladser rundt om i verden, som påvirker vores teams på en meningsfuld måde. Hos CooperVision har vi en holistisk holdning til forebyggende sundhedspleje, og vores ansatte spiller en aktiv rolle i dette langsigtede program.

Ansatte hos CooperVision fungerer som ’wellness champions’. Hver champion uddannes og tildeles ressourcer til at levere programmet til den lokale virksomhed. Wellness champions er en vigtig del af de forebyggende sundhedsplejeaktiviteter; de organiserer arrangementer som sundhedsmesser, motionsløb, tøjindsamlinger, træningsaktiviteter og helsekostdage.

Samfundsstøtte

Hos CooperVision stræber vi efter at give tilbage til de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder. Vi samarbejder med organisationer, som har en vigtig indvirkning lokalt og globalt og deler vores engagement for at fremme sundere liv, lokalsamfund og miljøer.

Vi opfordrer vores medarbejdere til at deltage i lokale kultur-, miljø- og velgørenhedsprojekter, som er særligt meningsfulde for dem; fra park- og strandoprydningsdage og tøj- og madindsamlinger til arrangementer for lokale velgørenhedsorganisationer og hundredvis af andre vigtige formål.

CooperVisions forsknings- og udviklingsteam i Californien gik sammen med den lokale velgørenhedsorganisation Kids Against Hunger for at pakke over 11.000 måltider til børn i San Fransisco Bay Area.

CooperVision i Frankrig sponserede et Color Run-løb, som indsamlede penge til Adrien Association, der hjælper syge børn i nød. De indsamlede penge bruges til at give børnene en sjov dag i en af Paris’ fornøjelsesparker.

CooperVisions ledelse i Japan støttede Shanti Volunteer Association ved at donere malerbøger til børn i flygtningelejre i syv asiatiske lande.

CooperVisions team i Puerto Rico gik sammen med Scuba Dogs for at fjerne affald fra en lokal strand som en del af International Coastal Cleanup.