MyDay® toric

Du kræver mere af dine toriske kontaktlinser: Ud over et tydeligt og skarpt syn kræver du en fantastisk komfort, som holder trit med din aktive livsstil. Endagslinsen MyDay® toric fra CooperVision, som er en af verdens førende producenter af toriske kontaktlinser, kendetegnes af de samme designegenskaber som Biofinity® toric. Linsen indgår også i MyDay-familien: Vores blødeste silikonehydrogellinser nogensinde* og verdens første endagslinser fremstillet med CooperVision® Aquaform®-teknologi for at hjælpe dine øjne med at holde sig klare og hvide og føles behagelige hele dagen. Med MyDay toric-endagslinser er du klar til at møde dagens udfordringer.

Egenskaberne du vil elske

Enestående synskorrektion og en gennemprøvet, stabil og behagelig tilpasning, hvis du har astigmatisme. Coopervision® toriske kontaktlinser benytter sig af vores ekspertise inden for torisk design med Optimized Toric Lens Geometry™

Langvarig komfort: Avanceret Aquaform®-teknologi indkapsler vand—for at sikre en langvarig komfort.

Høj iltgennemtrængelighed: Silikonehydrogelmaterialet lader 100 % af den ilt, som din hornhinde har brug for, trænge igennem til dine øjne1, så de forbliver klare og hvide.**

UV-beskyttelse: Hjælper med at beskytte dine øjne mod ultraviolet stråling, hvilket kan fremme din øjensundhed.

Kontaktlinsequiz

Prøv vores hurtige kontaktlinsequiz, hvis du vil vide lidt mere om, hvilke linser som passer bedst til dine behov.

Prøv vores kontaktlinsequiz
woman smiling and driving
Hvad er astigmatisme?
Toriske kontaktlinser: Hvad du skal vide

* Sammenligning af silikonehydrogelbaserede endagslinser fra CooperVision®. Data on file.

**Høj iltgennemtrængelighed giver klare og hvide øjne.

Advarsel: UV-beskyttende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne bør fortsat anvende UV-beskyttelse i henhold til anbefalingen.

Referencer:

1. Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.