En højtydende kontaktlinse, som kan klare dine aktive dage.

OVERSIGT
  • Synskorrektion til bygningsfejl
  • Aquaform®-teknologi anvender mindre silikone, hvilket giver en blød og behagelig linse
  • Høj iltgennemtrængelighed holder øjnene friske og hvide**
  • Praktisk dagligt udskiftningsinterval
  • Indbygget UV-beskyttelse, som blokerer 85 % af UVA- og 96 % af UVB-strålerne og fremmer en langvarig øjensundhed

MyDay® endagslinser – når du har brug for en linse, som leverer varen.

MyDay-endagslinser løfter egenskaberne hos silikonehydrogelbaserede endagslinser til et helt nyt niveau. MyDay er vores mest avancerede endagslinse og er designet til at levere varen i enhver henseende: kompromisløs komfort og håndtering samt alle sundhedsfordelene fra silikonehydrogel. Gennemprøvet optisk design betyder, at du aldrig behøver at gå på kompromis med synskvaliteten. MyDay-endagslinser er bløde, men alligevel lette at sætte i og tage ud. Og du får et nyt, friskt par linser hver dag. Helt uden linseetuier eller linsevæsker. Praktisk og enkelt!

For at fremme en langvarig øjensundhed er MyDay toric forsynet med indbygget UV-beskyttelse*, som blokerer 85 % af UVA-strålerne og 96 % af UVB-strålerne.

Aquaform®-teknologi – sådan fungerer det

Revolutionerende hydrofile molekyler
Tiltrækker og binder vand, hvilket giver et højt væskeindhold overalt i linsen og over hele dens overflade. Resultatet? En kontaktlinse med en naturlig fugteevne med højt væskeindhold, som forhindrer udtørring, af hensyn til en komfort, som varer hele dagen.
”Motorveje” til ilttransport gennem linsen
Lange silikonekæder forbindes og skaber ”motorveje” for at transportere ilt til øjet på en mere effektiv måde end silikonenettet i traditionelle silikonehydrogellinser. Resultatet? Høj iltgennemtrængelighed, der fører al den ilt, som kræves for at give klare, hvide og friske øjne.
Vores blødeste silikonehydrogelbaserede endagslinse nogensinde**
Takket være de effektive ”motorveje” til ilttransport er der brug for betydeligt mindre silikone, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig vores hidtil blødeste silikonehydrogelbaserede endagslinse. Selv om de er så bløde, er MyDay®-endagslinser designet med henblik på at være lette at sætte i og tage ud. 
Avanceret linsedesign af hensyn til en mere naturlig følelse
For at give endnu bedre komfort og kundetilfredshed har MyDay-linser et avanceret linsedesign, med en blød linseoverflade og afrundede kanter, som giver en mere naturlig følelse, når øjenlåget bevæger sig hen over linsen.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.

** Kontaktlinser i silikonehydrogel har en højere iltgennemtrængelighed end hydrogellinser og minimerer eller forebygger derfor risikoen for hypoxirelaterede problemer ved brug af linser.

Optimeret linsegeometri

Brugere med astigmatisme har brug for kontaktlinser med forskellige optiske styrker ved forskellige punkter, som skal være orienteret helt korrekt