header bæredygtighed

Good for the planet. Good for business.

Vi arbejder på at minimere miljøpåvirkningen og drive en mere bæredygtig forretning, fordi det er det rigtige at gøre – for vores medarbejdere, vores kunder, vores virksomhed og vores planet. Fra produktionsforbedringer, der er designet til at spare på vandet, til en indsats, der sikrer genbrug af næsten 100 % af det plastik, der anvendes i produktionen – CooperVision prioriterer miljøansvarlige praksisser på tværs af fire nøgleområder: vand, energi, genbrug og mennesker.

sparer vand

Sparer vand

Arbejder konstant på at reducere forbruget, opnå en øget besparelse og beskytte vigtige ressourcer.

Få mere at vide »

sparer energi

Sparer energi

Finder måder, hvorpå vi kan minimere energiforbruget, udnytte rene energikilder og dele bedste praksisser med ligesindede virksomheder.

Få mere at vide »

reduktion, genbrug og genbrug

Reduktion, genanvendelse, genbrug

Minimerer vores påvirkning ved at bruge mindre og genbruge flere af de materialer, der er nødvendige for at fremstille og distribuere vores produkter.

Få mere at vide »

styrke mennesker

Styrker folk

Støtter vores medarbejdere og lokalsamfund gennem programmer, der opmuntrer til individuel ledelse og fremmer en miljøbevidst arbejdsplads.

Få mere at vide »

Plastneutrale kontaktlinser

Vi har gjort vores endagslinser plastneutrale gennem vores partnerskab med Plastic Bank®.

Få mere at vide »

 

 

Får den prestigefyldte LEED-certificering i Costa Rica

Vores kontaktlinseproduktionsanlæg på over 9.000 kvadratmeter i Alajuela, Costa Rica, har fået tildelt den prestigefyldte LEED Silver-certificering for miljøvenligt design og miljøvenlig drift.

Europæiske sites får BREEAM- og LEED-certificeringer

Tre af vores europæiske anlæg har fået prestigefyldte certificeringer for deres bæredygtige design og drift, herunder to rosende BREEAM-bedømmelser og én LEED-certificering i Spanien og Storbritannien.

Se bæredygtighedsnyheder og -anerkendelser →

CooperVisions bæredygtighedsforanstaltninger kan variere fra anlæg til anlæg grundet de eksterne og interne faktorer, som er afhængige af det specifikke site.