Proclear® multifocal toric

Du har astigmatisme, og i takt med at dit syn forandrer sig, oplever du måske, at dine øjne bliver tørre og irriterede, når du bruger linser. I så fald kan CooperVisions Proclear® multifocal toric være et godt valg. De er fremstillet med PC Technology™, som er udviklet specielt til kontaktlinsebrugere som dig; teknologien betyder, at linserne binder vand , så de forbliver friske og behagelige hele dagen. Med Proclear® kan du fokusere på livet i stedet for på dine kontaktlinser.

Egenskaberne du vil elske

Balanced Progressive® Technology giver flere korrektionszoner i hver linse, som er skræddersyet til din synsfejl, så du kan se tydeligt på alle afstande.

 

Proclear fra CooperVision, som er en af verdens førende producenter af toriske kontaktlinser, har et torisk design, som giver linsestabilitet, komfort og synsskarphed.

 

PC Technology binder vandet til Proclear-linsen og skaber et skjold af vand rundt om den, hvilket holder linsen ren. Dette forhindrer, at linserne tørrer ud, og betyder, at de føles fugtige og behagelige hele dagen.

Linsematerialet hjælper dig med at undgå irriterede øjne ved at modvirke dannelse af belægninger i dagens løb.

Kontaktlinsequiz

Prøv vores hurtige kontaktlinsequiz, hvis du vil vide lidt mere om, hvilke linser som passer bedst til dine behov.

Prøv vores kontaktlinsequiz
woman smiling and driving
Hvad er astigmatisme?
mature man holding a tablet and smiling
Hvad er presbyopi?