Nyd komforten med vores multifokale kontaktlinser til astigmatisme

I KORTE TRÆK
  • Udskiftningsinterval: månedsvis
  • Korrigerer astigmatisme og presbyopi
  • Bevarer 96 % af fugten i løbet af dagen, selv efter tolv timers brug
  • Kan hjælpe med at modvirke tørre øjne, når du anvender kontaktlinser

Dobbelt korrektion for et godt syn

Hvis du har astigmatisme, oplever du måske, at dit syn er uklart eller forvrænget. Dette kan ske uanset alder.
Men i 40-45-års-alderen begynder alle at se uklart, når de ser på genstande på tæt hold, f.eks. en bog eller en menu. Denne tilstand kaldes presbyopi og er en naturlig del af vores øjnes aldringsproces.
For at rette begge problemer har du brug for linser, som korrigerer dit syn på alle afstande som vores Proclear® multifocal toric. De giver dig et godt syn, uanset om du læser avis eller kigger på et skilt på afstand.

Naturlig modvirkning mod tørhed

Takket være vores PC Technology™ bliver vandmolekylerne en del af din Proclear multifocal toric kontaktlinse, hvilket modvirker tørhed på en naturlig måde.
Proclear er faktisk de eneste kontaktlinser, som ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA – Food &Drug Administration) "kan give en højere komfort til kontaktlinsebrugere, som oplever lettere ubehag eller symptomer på tørhed ved kontaktlinsebrug."
Spørg din optiker om Proclear multifocal toric kontaktlinser.

PC Technology

Tørhed er en almindelig klage blandt linsebrugere, især brugere med presbyopi, da øjne ofte bliver mere tørre med årene.

Produktinformation
Korrigerer

astigmatisme og presbyopi

Astigmatisme er en tilstand, hvor synet bliver uklart, fordi øjets optik ikke kan fokusere på et fjernt punkt, så der dannes et skarpt billede på nethinden. Og presbyopi er øjets stadig forringede evne til at fokusere på genstande på tæt hold og på tekst med små typer efter 40-års-alderen, især under dårlige lysforhold. Spørg din optiker, om disse kontaktlinser kan være noget for dig.

Udskiftningsinterval

månedsvis

Du behøver kun at udskifte disse bløde linser én gang om måneden.

UV-beskyttelse

nej 

Disse linser har ingen UV-beskyttelse. Hvis du ønsker dette, kan du i stedet overveje kontaktlinserne i vores Avaira-serie.

Fugtbarhed

giver en naturlig fugtbarhed ved at binde vand i kontaktlinsen.

Vores Proclear-kontaktlinser indeholder PC Hydration Technology™ med molekyler, som findes naturligt i menneskelige cellemembraner. Disse molekyler tiltrækker og omgiver sig med vand, hvilket holder dine linser fugtige og behagelige i op til 12 timers brug.

Kontaktlinser pr. pakning

6 stk. 

Indeholder 6 stk. kontaktlinser pr. pakning.

Brugsanvisning

Gå til siden Brugsanvisning 

Denne side indeholder vigtig information og vigtige instruktioner. Læs instruktionerne omhyggeligt igennem, og gem dem til senere brug.