Det eneste, du behøver for en enestående linseoplevelse.

I KORTE TRÆK
  • Synskorrektion til nærsynethed og langsynethed
  • Har Smart Silicone™, et revolutionerende gennembrud inden for linsekemi, som har muliggjort fordelene med MyDay
  • Praktisk dagligt skifteinterval
  • Integreret UV-beskyttelse, som blokerer 85 % af UVA- og 96 % af UVB-strålerne og fremmer en langvarig øjensundhed

Dine øjne vil ikke mærke spor til dette revolutionerende gennembrud

På stressede dage arbejder dine øjne uafbrudt. Det samme – synes vi – burde gælde dine kontaktlinser. Derfor har vi udviklet MyDay® endagslinser.

MyDay er forsynet med Smart Silicone™, et revolutionerende gennembrud inden for linsekemi, som sørger for, at MyDay-linserne holder ud hele dagen og er så behagelige, at du let glemmer, at du har dem på.

Her findes alt, hvad du kan ønske dig af en endagslinse med enestående totaloplevelse:

  • Kompromisløs komfort
  • Iltgennemtrængeligheden hos silikonehydrogel, som holder dine øjne sunde og hvide
  • En linse, som er let at sætte i og tage ud.

Alt det finder du hos MyDay – linser, som du kan sætte i og derefter glemme alt om dem, indtil det er sengetid.

Hvad der gør Smart Silicone unikt (og hvorfor det er vigtigt for dig)

Smart Silicone lader mere ilt slippe igennem til øjnene på en meget mere effektiv måde end endagslinser fra andre producenter, samtidig med at det anvender mindre silikone**. Det er vigtigt, da mindre silikone betyder, at der er mere plads til integrerede fugtkanaler og et linsemateriale med højt væskeindhold, som holder dine øjne fugtige. Mindre silikone betyder også, at MyDay-linserne føles herligt bløde – blødere end andre silikonehydrogelbaserede endagslinser** – men er alligevel lette at sætte i og tage ud.
 
For at give en endnu bedre komfort har MyDay®-linser også et avanceret linsedesign med en jævn linseoverflade og runde kanter. Dette design giver en mere naturlig fornemmelse, når øjenlåget bevæger sig hen over linsen uden modstand.
 
Øjnene arbejder hele dagen. Det samme – synes vi – burde gælde dine endagslinser. Spørg din optiker om MyDay. De er det eneste, du behøver for en enestående linseoplevelse. 

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke anden øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.
**Baseret på modulus hos førende silikonehydrogelbaserede endagslinser: 1-DAY ACUVUE® TruEye®, DAILIES TOTAL 1®.