”Muligheder sammen”—For at hjælpe os med at opnå vores mål hjælper vi dig med at opnå dine.

Få gavn af omfattende uddannelse og personlig udvikling. Engagér dig i den allernyeste produktudvikling. Få indblik i og inspiration fra samarbejdet med teams over hele verden.

Vores globale udviklingsprogram omfatter:

Inkluderende lederskab

CooperVision har et program for ledelsen, topchefer og personalechefer, som fokuserer på inklusion. Disse møder fokuserer på den komplekse udfordring at lede organisationer og teams med stor mangfoldighed og at hjælpe kunder uden at være ubevidst partisk.

Udvikling for topchefer

For vores topchefer har vi flere specialprogrammer, herunder et 360 graders feedback-program med 6 måneders lederskabscoaching, som har til formål at give en målorienteret feedback og udviklingsplan.

Vi tilbyder desuden et program i lederskabsudvikling med fokus på forretningsstrategi, strategisk planlægning, forandringsledelse og ledelse af teams. Vores program afholdes med globale tværfunktionelle grupper for at give gode muligheder for intern networking. 

Personaleledelse

Vores lederudviklingsprogram fokuserer på lederskabsadfærd, f.eks. præstationscoaching, effektiv kommunikation og emotionel intelligens.

Globalt praktikprogram

CooperVision tilbyder betalt praktik, som inspirerer studerende til at udvide deres horisont uden for klasseværelset og få praktisk erfaring ved at arbejde side om side med førende branchespecialister. Vi tilbyder praktikpladser inden for forskellige områder, herunder økonomi, HR og markedsføring. Gør dig klar til at deltage i et omfattende, projektorienteret program, som vil udfordre dig, samtidig med at du udvikler dine leder- og netværkskompetencer for at skabe et unikt grundlag for din karriere. Vores praktikanter kommer fra universiteter og handelshøjskoler rundt om i verden, hvor de studerer blandt andet økonomi, reklame, teknik og markedsføring.