Biofinity® toric multifocal

Du har astigmatisme, men dit syn har forandret sig. Nu står du også over for udfordringen med presbyopi – en tilstand, der kan få ting tæt på til at virke slørede. Men på trods af de nye udfordringer med dit syn, behøver du ikke nøjes med læsebriller.

CooperVision® Biofinity® toric multifocal er en kontaktlinse, der kombinerer gennemprøvede teknologier til optisk linsedesign for at holde dit syn skarpt og klart på alle afstande, hver dag. Som med alle kontaktlinserne i Biofinity®-familien får dine øjne 100 % af den ilt, som de har behov for* til at holde sig friske1, og du oplever en utrolig komfort også på mere hektiske dage. 
 

Egenskaber du vil elske

Optimized Toric Lens Geometry er et mangefacetteret design, som betyder at tilpasningen er stabil og at kontaktlinsen bevæger sig minimalt.
 

Balanced Progressive®-teknologi giver flere korrigeringszoner i hver kontaktlinse, som er skræddersyet til din personlige styrke, så du ser tydeligt på alle afstande.
 

Aquaform®-teknologi binder vand – så du føler dig godt tilpas hele dagen – og hjælper dine øjne med at holde sig klare og hvide, fordi øjnene får alt den ilt, de har behov for*.

Alle Biofinity-linser giver en utrolig balance mellem komfort, iltgennemtrængelighed og fremragende synsevne.
 

De fremstilles på bestilling, og der findes over 200.000 styrkealternativer, så de kan opfylde netop dine specifikke behov2.

Kontaktlinsequiz

Prøv vores hurtige kontaktlinsequiz, hvis du vil vide lidt mere om, hvilke linser som passer bedst til dine behov.

Prøv vores kontaktlinsequiz

* Ved daglig brug.

Referencer:

1. Brennan NA: Beyond flux: Total corneal oxygen consumption as an index of corneal oxygenation during contact lens wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.

2. CVI data on file 2019. Based on total number of prescription option combinations (for sphere, cylinder, axis and add - including D & N combinations) manufactured.

3. CVI Data on file, 2022.