Innovativ teknologi for bedre brugeroplevelser

Linsebrugere tænker sædvanligvis næppe over, hvordan deres kontaktlinser egentlig fungerer. Når avanceret teknik fungerer præcis, som den er tænkt, kan man let komme til at tage den for givet. Men hos CooperVision er vi stolte over den innovative videnskab og ingeniørkunst, som designet og fremstillingen af vores enestående kontaktlinser er beviset på.

I vores forsknings- og udviklingslaboratorier samarbejder eksperter om fysikken bag synsbearbejdning, den kemiske sammensætning i øjets miljø og udfordringerne inden for materialevidenskab for at udstyre kontaktlinser med store innovationer—og give linsebrugere store fordele.

Vores største innovationer omfatter blandt andet…

At levere fantastisk komfort hele dagen og naturlig fugteevne i sundt* silikonehydrogelmateriale med Aquaform®-teknologien i linserne i vores premium-segment

 

At gøre kontaktlinser til et mere tænkeligt alternativ for millioner af mennesker med astigmatisme takket være den stabile og forudsigelige synsskarphed, som CooperVisions Optimized Toric Lens Geometry™ muliggør.

At bidrage til opfyldelse af behovene hos linsebrugere med en digital livsstil takket være CooperVisions linsedesign Digital Zone Optics®.

At bremse udviklingen af myopi hos børn gennem lanceringen af CooperVisions MiSight® 1 day-kontaktlinser med ActivControl® Technology†‡1.

Vores arbejde med at udvikle nye teknikker, som vil forbedre linsebrugernes oplevelser, og give brugere rundt om i verden nye fordele pågår hver eneste dag.

CooperVisions varemærke omfatter MyDay®-endagslinser og linsefamilierne Biofinity®, clariti® 1 day og Avaira VitalityTM, og alle er designet for at opfylde behovene hos forskellige brugere. For at hjælpe dig med at finde ud af hvilke kontaktlinser fra CooperVision der bedst opfylder dine syns- og livsstilsbehov, har vi udarbejdet et spørgeskema.

* Silikonehydrogel har en høj iltgennemtrængelighed og minimerer eller forebygger dermed risikoen for hypoxirelaterede komplikationer ved daglig brug.

Sammenlignet med en endagslinse med én styrke over en periode på 3 år.

Produktet fås ikke på alle markeder.

Referencer:

1. Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.