Over 40? Her er dine multifokale premiumlinser.

I KORTE TRÆK
  • Udskiftningsinterval: månedsvis
  • Fokus på alle afstande
  • Kontaktlinserne holder sig fugtige og føles behagelige
  • Naturlig fugteevne, hvilket mindsker et eventuelt behov for genfugtende dråber

Fokus på alle afstande

Når vi kommer i 40-45-års-alderen mister vores øjne evnen til at fokusere på genstande på tæt hold – især under dårlige lysforhold, f.eks. når man skal læse menuen på en restaurant. Denne tilstand kaldes presbyopi eller alderssyn og er noget, som rammer alle.
CooperVision Biofinity® multifocal er forsynet med Balanced Progressive™ Technology, hvilket gør det muligt for dig at se på tæt hold, på afstand og alt derimellem – og altid skarpt og med komfort. Biofinity® multifocal kan anvendes i op til 30 dage i træk.

En sundere linseoplevelse

Takket være vores eksklusive Aquaform®-teknologi har Biofinity multifocal kontaktlinser en høj iltgennemtrængelighed og en naturlig fugtbarhed. Du får et fremragende syn med en blød og behagelig kontaktlinse, som er sundere for øjnene.
Hvorfor skal du tvinges til at bruge læsebriller eller hæmmes af traditionelle flerstyrkekontaktlinser, bare fordi du er over 40? Biofinity multifocal har en tydelig (og behagelig) fordel. Spørg din optiker om Biofinity.

Aquaform-teknologi

Du har formodentlig set betegnelsen Aquaform®-teknologi på vores produkter og undret dig over, hvad det egentlig betyder.

Balanced Progressive Technology

For en person, som har problemer med at se på både tæt hold og på afstand, giver CooperVisions multifokale kontaktlinser en helt ny grad af synsska

Produktinformation
Korrigerer

presbyopi (en tilstand, som indtræffer i 40-års-alderen, hvor øjet får en stadig dårligere evne til at fokusere på genstande på tæt hold og på tekst med små typer, især under dårlige lysforhold).

Hvis du har presbyopi kan disse kontaktlinser være velegnede til dig. Spørg din optiker.

Udskiftningsinterval

månedsvis

Du behøver kun at udskifte disse bløde engangslinser én gang om måneden.

UV-beskyttelse

nej

Disse linser har ingen UV-beskyttelse. Hvis du ønsker dette, kan du i stedet overveje kontaktlinserne i vores Avaira-serie.

Fugtbarhed

Biofinity kontaktlinser har en naturlig fugteevne uden behov for yderligere overfladebehandlinger eller fugtemidler.

Når du anvender disse kontaktlinser, mindskes et eventuelt behov for genfugtende dråber.

Kontaktlinser pr. pakning

6 stk. 

Indeholder 6 stk. kontaktlinser pr. pakning.

Brugsanvisning

Gå til siden Brugsanvisning 

Denne side indeholder vigtig information og vigtige instruktioner. Læs instruktionerne omhyggeligt igennem, og gem dem til senere brug.