Avaira Vitality™ toric

Hvis du bruger kontaktlinser for astigmatisme og ønsker mest mulig valuta for dine penge, kan du med fordel vælge CooperVisions Avaira Vitalitytoric-kontaktlinser for en fremragende funktion til en overraskende overkommelig pris. De er fremstillet i et avanceret silikone-hydrogelmateriale specielt udviklet til langvarig komfort, enkel håndtering* og en sund linseoplevelse. Avaira Vitality toric-kontaktlinser fra CooperVision, som er en af verdens førende producenter inden for toriske kontaktlinser, har samme gennemprøvede optiske designegenskaber som Biofinity® toric-kontaktlinser for at give dig et skarpt og tydeligt syn. De er et smart valg for linsebrugere som dig.

Egenskaberne du vil elske

Optimized Toric Lens Geometry er designet specielt for at give en korrekt orientering1 og en stabil og forudsigelig synsskarphed.

Det avancerede materiale tiltrækker naturligt vandmolekyler, så linseoverfladen holder sig fugtig hele dagen.

Høj iltgennemtrængelighed tillader, at 100 % af den ilt, som hornhinden har brug for, trænger igennem til dine øjne, for at hjælpe dem med at forblive hvide2 og friske§3

Linsen har den højst klassificerede UV-beskyttelse for kontaktlinser og beskytter dine øjne ved at blokere for 90 % af UVA- og 99 % af UVB-strålingen.||

Kontaktlinsequiz

Prøv vores hurtige kontaktlinsequiz, hvis du vil vide lidt mere om, hvilke linser som passer bedst til dine behov.

Prøv vores kontaktlinsequiz
woman smiling and driving
Hvad er astigmatisme?
Toriske kontaktlinser: Hvad du skal vide

* Baseret på subjektive vurderinger v ed isætning og efter 1 måned. Resultat fra et prospektivt, dobbeltblindet, randomiseret, bilateralt studie, hvor man sammenlignede Avaira Vitality™ sfæriske kontaktlinser med en sfærisk månedslinse fra en konkurrent.

Sfærisk aberration.

Ved daglig brug.

§ Silikonehydrogellinser har en højere iltgennemtrængelighed end hydrogellinser og minimerer eller forebygger dermed risikoen for hypoxirelaterede problemer ved brug af linser.

|| Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne bør fortsat anvende UV-beskyttelse i henhold til anbefalingen.

Referencer:

1. CVI data on file 2019; prospective, double masked, bilateral, randomized, cross-over dispensing study n=39 habitual soft toric wearers.

2. CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.

3. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.