Korriger din presbyopi på en sundere* måde med silikonehydrogelbaserede endagslinser.

I KORTE TRÆK
  • Praktisk dagligt skifteinterval
  • De sundhedsmæssige fordele med silikonehydrogellinser
  • Synskorrektion til presbyopi – fokus på alle afstande
  • Giver fremragende komfort hele dagen
  • UVA- og UVB-beskyttelse**

Den eneste linse af sin slags til presbyopi

Kun clariti® 1 day multifocal fra CooperVision giver dig i en og samme linse endagslinsens bekvemmelighed og de sundhedsmæssige fordele ved silikonehydrogel. Dette skyldes, at det er den eneste silikonehydrogelbaserede endagslinse til presbyopi, som findes på markedet.
 
Silikonehydrogellinser lader mere ilt slippe igennem til hornhinderne end hydrogellinser. Dette er vigtigt, da dette gør linserne mere iltgennemtrængelige af hensyn til hvidere, klarere øjne og en sundere* linseoplevelse.

Fremragende komfort, som du kan regne med – hele dagen

Ud over de sundhedsmæssige fordele ved silikonehydrogel fokuserer vi også på komfort. Det er derfor clariti 1 day multifocal-linser er forsynet med vores unikke AquaGen™-teknologi. AquaGen-processen skaber en linse, som naturligt tiltrækker og binder vandmolekyler til linsens overflade, så dine øjne holder sig fugtige og føles bekvemme hele dagen.
 
Tal med din optiker om de sundhedsmæssige fordele og komforten ved clariti 1 day multifocal, verdens eneste familie af silikonehydrogelbaserede endagslinser til presbyopi. 

* Data on file; clariti 1 day giver hvidere øjne end 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
**Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke beskyttende UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.