MyDay® multifocal

For hvem gælder dette?

 

Hvis du har opdaget, at ting ser slørede ud tæt på, f.eks. skærmen på din mobiltelefon, så kan du være på vej til at udvikle presbyopi. Det er et helt naturligt forløb, som påvirker synet hos de fleste af os, når vi kommer op i 40-årsalderen.  På det tidspunkt anskaffer mange sig læsebriller, men der er flere alternativer. 

Nu lancerer vi endagslinsen MyDay® multifocal

Takket være MyDay® multifocal kan du nu se tydeligt på alle afstande1 og blive fri for briller. Endagslinsen MyDay® multifocal har en unik teknologi, som kaldes CooperVision® Binocular Progressive SystemTM, og som er designet til at give et godt syn på alle afstande – på kort afstand, på lang afstand og alt derimellem.1 Da øjets hornhinde har brug for ilt, har endagslinsen MyDay® multifocal en høj iltgennemtrængelighed,2 og takket være Aquaform® Technology giver linsen desuden en fantastisk komfort hele dagen, så dine øjne forbliver klare og hvide. Med MyDay® multifocal endagslinser er du klar til at møde dagens udfordringer.

Egenskaber du vil elske

MyDay® multifocal er forsynet med en unik teknologi, som kaldes CooperVision® Binocular Progressive SystemTM, der er udviklet for at hjælpe personer, der netop er blevet diagnosticeret med presbyopi, med at vænne sig til multifokale linser, så de kan glæde sig over et godt syn, også når deres presbyopi udvikler sig.1

 

Langvarig komfort: Aquaform® Technology binder vand – for at sikre en utrolig komfort hele dagen.    

Høj iltgennemtrængelighed: 100 % af ilten trænger igennem til hornhinden,*2 så dine øjne holder sig klare og hvide.**

 

UV-beskyttelse: bidrager til at beskytte dine øjne mod ultraviolet stråling, hvilket er godt for øjensundheden.

 

Kontaktlinsequiz

Prøv vores hurtige kontaktlinsequiz, hvis du vil vide lidt mere om, hvilke linser som passer bedst til dine behov.

Prøv vores kontaktlinsequiz

* Ved daglig brug.
** Høj iltgennemtrængelighed giver klare og hvide øjne.
† UV-absorberende kontaktlinser bidrager til at beskyttet mod skadelige UV-stråler, men erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Fortsæt med at anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til din optikers anbefalinger.

Referencer:
1. CVI data on file, 2020. Prospektivt, dobbeltblindet, bilateralt studie på én uge med MyDay® multifokale endagslinser; n=104 brugere af multifokale kontaktlinser.
2. Brennan, NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.