Har du brug for multifokal synskorrektion (men vil holde det hemmeligt)?

I KORTE TRÆK
  • Udskiftningsinterval: månedsvis
  • Giver et godt syn på alle afstande
  • Bevarer 96 % af fugten i løbet af dagen, selv efter tolv timers brug
  • Kan hjælpe med at modvirke tørre øjne, når du anvender kontaktlinser

I 40-års-alderen? Sig nej til flerstyrkebriller

I 40-45-års-alderen begynder vores øjne at miste evnen til at fokusere på genstande på tæt hold.  Dette kaldes presbyopi og er en naturlig del af det at blive ældre. Men det betyder ikke, at du skal begynde at anvende mormors gamle flerstyrkebriller.
Nyd i stedet den komfort og frihed, du får med CooperVision Proclear® multifocal. Med disse bløde, fleksible kontaktlinser får du et godt syn – uanset om du sms'er på mobilen, arbejder på computeren eller leder efter det rigtige gadeskilt, som er ... et eller andet sted.

Naturlig modvirkning mod tørhed

Takket være vores PC Technology™ bliver vandmolekylerne en del af din Proclear multifocal kontaktlinse, hvilket modvirker tørhed på en naturlig måde.
Proclear er faktisk de eneste kontaktlinser, som ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA – Food &Drug Administration) "kan give en højere komfort til kontaktlinsebrugere, som oplever lettere ubehag eller symptomer på tørhed ved kontaktlinsebrug."
Spørg din optiker om Proclear multifocal kontaktlinser.

PC Technology

Tørhed er en almindelig klage blandt linsebrugere, især brugere med presbyopi, da øjne ofte bliver mere tørre med årene.

Produktinformation
Korrigerer

presbyopi (en tilstand, som indtræffer i 40-års-alderen, hvor øjet får en stadig dårligere evne til at fokusere på genstande på tæt hold og på tekst med små typer, især under dårlige lysforhold).

Hvis du har presbyopi kan disse kontaktlinser være velegnede til dig. Spørg din optiker.

Udskiftningsinterval

månedsvis

Du behøver kun at udskifte disse bløde linser én gang om måneden.

UV-beskyttelse

nej 

Disse linser har ingen UV-beskyttelse. Hvis du ønsker dette, kan du i stedet overveje kontaktlinserne i vores Avaira-serie.

Fugtbarhed

Disse kontaktlinser er forsynet med vores PC Technology™, som hjælper med at holde dem fugtige.

Vores Proclear® kontaktlinser indeholder PC Technology™, som er naturligt biokompatibel. Kontaktlinserne binder vandet, hvilket betyder, at dine linser bevarer fugten, selv efter 12 timers brug.

Kontaktlinser pr. pakning

6 stk. 

Indeholder 6 stk. kontaktlinser pr. pakning.

Brugsanvisning

Gå til siden Brugsanvisning 

Denne side indeholder vigtig information og vigtige instruktioner. Læs instruktionerne omhyggeligt igennem, og gem dem til senere brug.