Skaber en hydrofil linse, som er behagelig hele dagen, frem for alt for kontaktlinsebrugere, som oplever, at øjnene bliver tørre

Billedet er kun en illustration

PC Technology™ er et unikt linsemateriale, som tiltrækker og binder vand og på den måde minimerer øjentørhed. Vi udviklede denne teknologi først og fremmest for at hjælpe mennesker, som oplever tørhed og irritation i øjnene, når de bruger kontaktlinser.

Sådan fungerer PC Technology™: Molekyler af fosforylkolin (PC) er naturligt hydrofile. De tiltrækker vandmolekylerne i tårerne og binder dem til kontaktlinsernes overflade. Dette skaber et ”skjold” af vand rundt om linserne, som holder dem rene og modvirker, at linserne tørrer ud, hvilket betyder, at de føles fugtige og behagelige hele dagen.

Desuden bevarer kontaktlinser med PC Technology™ op til 96 % af deres oprindelige væskeindhold—selv efter 12 timers brug—og er derfor behagelige hele dagen.

Fordele:

Giver dig linser, som holder sig friske, fugtige og behagelige hele dagen

Belægningsresistent overflade bidrager til at holde kontaktlinserne rene og øjnene sunde og raske

Sådan fungerer PC Technology™

Her finder du denne teknologi:

Hvis du vil have kontaktlinser, som binder vandet og er behagelige hele dagen, kan du spørge din optiker om Proclear®-linser med PC Technology.