Udvikling af CooperVisions bæredygtighedsrejse 

Da Paul Riggs' datter meddelte, at hun ville læse biologi på universitetet, var han både stolt og overrasket, fordi han aldrig havde forventet, at hun ville vælge en karrierevej, der mindede så meget om hans egen.

Paul, hvis uddannelse og karriere gennem 30 år har været gennemsyret af videnskab, bringer et væld af viden og dedikation til hans nuværende rolle hos CooperVision som vores Director of Science and Sustainability. Han guider sine teams med en karakteristisk samarbejdsenergi, som sikrer, at alle forstår den potentielt dybere indvirkning af deres arbejde. Mens hans fremtidsfokuserede tilgang sigter efter at give varige fordele for People + Planet, vores initiativ, der har til formål at bevare naturressourcer, reducere udledning af drivhusgasser fra plastproduktion og sætte folk i stand til at træffe miljøbevidste valg, ser han allerede, hvordan bæredygtige ændringer påvirker fremtidige generationer.

Vækst i bæredygtige initiativer hos CooperVision

Paul spiller en afgørende rolle i at fremme vores bæredygtighedsindsats på tværs af CooperVision og rundt om i verden. Han stræber efter at finde områder, hvor vi kan minimere vores mulige miljøpåvirkning og støtte People + Planet. Hans mål er at fungere som katalysator for fremskridt, selvom de enkelte skridt er små, ved at udnytte energien fra sine teams. Han samler forskellige teams af innovatører og udfordrer dem til at finde måder at indkøbe ressourcer, designe og genindvinde på for at reducere vores CO2-aftryk.*†‡ 1,2

"Efter min mening har den medicinske udstyrsindustri ofte været historisk selvtilfreds, når det kommer til bæredygtighedsindsatsen, fordi selve naturen af det, man producerer, har en så positiv indvirkning på slutbrugeren," forklarer han. "Men dette er ikke længere en undskyldning. Vores produkter skal have en dobbelt fordel ved at hjælpe både forbrugeren og planeten. Derfor er det så vigtigt at samle et dygtigt team – for at udnytte teamets kollektive styrker. Når alle har et fælles mål hos CooperVision bliver samarbejde hjørnestenen i at nå vores mål."

Det betyder, at Paul engagerer sig med personer, der er involveret i alle dele af produktionsprocessen ved fremstilling af kontaktlinser. Nogle dage vil du opleve, at han samarbejder med vores Global Sourcing Team, hvor han analyserer materialeindkøb, fremstillingsprocesser og forsyningskæder. Andre dage vil han være engageret med leverandører for at forbedre den potentielle bæredygtighed af vores produkter og emballage, med et specifikt fokus på at minimere vores CO2-påvirkning og bruge ressourcerne effektivt. †‡§

Hos CooperVision kompenserer vi for affaldet fra vores produkter og emballage, som endnu ikke kan genvindes, og gør en meningsfuld, målbar forskel gennem plastikneutralitet.│ 1 Paul samarbejdede med Carol Herring, CooperVisions Global Packaging Material and Technology Manager, og hendes team om omhyggeligt at beregne plastforbruget på tværs af vores produktsortiment. Dette projekt har siden forvandlet sig til vores plastneutralitetsinitiativ med Plastic Bank, som finansierer indsamling og genanvendelse af indsamlet plast, der ville være endt i havene, svarende til vægten af plast brugt på tværs af en udvalgt række af vores produkter.¶ 3 Plastic Bank opsamler, vejer, sorterer, findeler og smelter det indsamlede plastaffald til pellets, som derefter sælges som "råmateriale" der bliver genbrugt i alt fra flasker til rengøringsmidler til tøj.4  Til dato har indsatsen forhindret hvad der svarer til mere end 305 mio. plastflasker i at havne i havene.** 5 

Paul har arbejdet tæt sammen med miljø, sundhed og sikkerhed med det formål at øge bæredygtighedsaftrykket på vores drifts- og produktionsanlæg. Vi er blevet tildelt syv LEED® -certificeringer og BREEAM® -vurderinger. LEED® -systemet (Leadership in Energy and Environmental Design) er et globalt anerkendt symbol på ekspertise inden for grønt byggeri6, som er blevet tildelt vores kontaktlinseproduktionsanlæg i Juana Díaz, Puerto Rico, Alajuela, Costa Rica og Scottsville, N.Y. samt vores distributionscentre i West Henrietta, N.Y. og Spanien. Et sekundært pakke- og distributionsanlæg i Storbritannien er også blevet tildelt BREEAM® -bedømmelsen "Fremragende". BREEAM® (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) er et frivilligt system, der vurderer en bygnings ydeevne i henhold til miljøspørgsmål.7
 

Holdningsændring for meningsfuld forandring

Pauls forskelligartede ansvarsområder forenes for at hjælpe med at drive CooperVisions bæredygtighedsrejse fremad. Det starter med aktivt at udfordre mindsettet, så man erkender, at prioritering af bæredygtighed ikke blot er et valg, men et grundlæggende ansvar.

Paul understreger vigtigheden af at være opmærksom på beslutninger, der vil påvirke miljøet. "At igangsætte bæredygtig adfærd starter med et nyt mindset,” siger Paul. "Da den britiske regering krævede, at nogle detailhandlere begyndte at opkræve en pris på 5 pence for plastikposer, blev det oprindeligt set som en foranstaltning til at reducere plastikaffald. Men med tiden internaliserede folk dette koncept og følte en form for skyld, når de blot overvejede at betale, på trods af det overkommelige beløb. At ændre folks mindset i forhold til bæredygtighed omfatter, at man giver dem mulighed for at anerkende deres evne til at bevirke forandringer der forbedrer planetens sundhed." 

Hans anerkendelse af hvor vigtigt det er med et nyt mindset for meningsfuld forandring er en nøglefaktor i hans succes med at drive vores bæredygtighedsmål fremad. Han ved, at vi måske ikke har fuldstændige svar på alle vores bæredygtighedsudfordringer lige nu. Men han mener, at der skal ske noget nu, og at vi ikke kan vente på det perfekte – der vil altid være plads til forbedringer.

"I sidste ende handler det om at træffe valg, der gavner fremtiden for vores planet og velfærden for kommende generationer. Jeg fortalte tidligere, at min datter studerer biologi. Hun repræsenterer fremtiden, den næste generation, som vi stræber efter at beskytte," siger Paul. "Hun er interesseret i biodiversitet og økologi, og hvordan man skruer verden sammen til fremtiden. Når jeg fortæller hende om nogle af de initiativer, der er en del af CooperVisions bæredygtighedsrejse, synes hun, at vi gør de rigtige ting. Det får mig til at tro, at selvom vejen kan være hård, udfordrende og krævende, er det afgørende at tackle disse vanskeligheder. Positiv forandring kommer ofte af at konfrontere og overvinde udfordringer."

En lysere fremtid starter med os - i dag.
 

 * Refers to continuous manufacturing improvement processes undertaken by CooperVision to reduce its Scope 1 and 2 carbon emissions.
 † Carbon footprint is limited to Scope 1 and 2 emissions, defined as: Scope 1 emissions are direct emissions from owned or controlled sources. Scope 2 emissions are indirect emissions from the generation of purchased energy.
 ‡ CooperVision’s 2022 Environmental, Social, and Governance Reports.
 § Refers to continuous manufacturing improvements processes undertaken by CooperVison to increase efficiency. 
 │Refers to CooperVision’s plastic neutrality initiative with Plastic Bank. 
 ¶ Plastic used in participating CooperVision soft contact lens products is determined by the weight of plastic in the blister, the lens, and the secondary package, including laminates, adhesives, and auxiliary inputs (e.g. ink). The determination does not include plastic used during the manufacturing processfor both these products and their packaging.
 ** CooperVision, through its collaboration with Plastic Bank, to have collected and converted approximately 6.1 million kg of plastic destined for waterways as of January 2024. Using Plastic Bank’s metric of 1 kg of plastic equaling 50 standard 202mm bottles, that will be the equivalent of approximately 305 million plastic bottles not reaching our oceans.

1 CVI data on file, 2023. 
2 CVI data on file, 2020-2023, including Zero Waste to Landfill Report by Manufacturing Site indicating reclamation efforts by waste stream (2022).
3 CVI data on file, 2024. 
4 Plastic Bank. "About Plastic Bank -- Committed to Sustainability Goals." Accessed March 19, 2024.http://plasticbank.com/about
5 CVI data on file as of January 2024 
6 U.S. Green Building Council. "LEED -certified green buildings are better buildings." Accessed March 19, 2024. https://www.usgbc.org/leed
7 The BRE Group. "How BREEAM works." Accessed March 19, 2024. https://bregroup.com/products/breeam/how-breeam-works/#:~:text=The%20BREEAM%20ratings%20range%20from,stars%20on%20the%20BREEAM%20certificate.