Hvad er forskellen på daglig brug og fleksibel brug?

Daglig brug betyder, at man har kontaktlinserne på i løbet af dagen og tager dem ud, når man går i seng. Linser til fleksibel brug er tyndere eller har et højere væskeindhold og lader dermed mere ilt slippe igennem til øjet. Linserne kan derfor anvendes hele tiden, også om natten, i op til 30 nætter. Optikeren afgør, om fleksibel brug kan egne sig til dig.

Hvad er forskellen på engangslinser og linser med planlagt udskiftning?

Engangslinser må kun anvendes én gang, hvor efter de skal smides væk, mens linser med planlagt udskiftning anvendes i en ordineret periode og udskiftes regelmæssigt.

Hvor længe skal jeg anvende mine linser?

Din optiker ordinerer, hvor længe du skal anvende dine linser. Denne plan afhænger af din hornhindes sundhed, din livsstil, dine ønsker og den type linse, du vil bruge.

Jeg kan ikke finde den optiker, som sidst ordinerede mig CooperVision-linser. Hvad skal jeg gøre?

Anvend funktionen ”Find en optiker” for at finde en optiker i nærheden af dig, som kan ordinere linser fra CooperVision.

Kan jeg bestille linser fra CooperVision eller få et prøvepar?

Da kontaktlinser er medicotekniske produkter og reguleres af EU, forhindrer regler og forskrifter, at CooperVision sælger eller udleverer linser til andre end autoriserede optikere. Vi har derfor ikke mulighed for at tage imod bestillinger fra forbrugere. Kontakt din optiker, hvis du vil have prøvelinser eller en recept. Optikeren kan hjælpe dig med dit køb af kontaktlinser og behov for prøvelinser.

Har I kontaktlinser til afaki i programmet for planlagt udskiftning?

Vores kontaktlinser Hydrasoft® Toric Options og Sphere Options er beregnet til brugere med afaki og udskiftes kvartalsvis. Vi anbefaler, at du taler med den optiker, som ordinerede dine linser, og spørger, om du kan skifte til Hydrasoft.

Jeg har gennemgået en laseroperation, og nu vil jeg have kontaktlinser. Hvad skal jeg gøre?

Tal med en optiker om muligheden for at bruge kontaktlinser. Optikeren er den, som bedst kan give dig råd og vejledning om briller sammenlignet med kontaktlinser ud fra dine individuelle behov.

Jeg har tænkt på at bede om CooperVisions toriske kontaktlinser. Skal jeg betale for alle de linser, jeg prøver?

Optikeren fastlægger prisen for de kontaktlinser, som denne sælger. Denne pris gælder udelukkende for optikeren og kunden. Vi garanterer, at CooperVision tilbyder et garantiprogram for vores toriske kontaktlinser. Bed din optiker om at kontakte os for at få oplysninger om vores retningslinjer.

Kan jeg få prøvepakninger med linsevæske fra CooperVision?

CooperVision hverken producerer eller sælger linsevæsker.

Jeg anvender linser fra CooperVision, som ikke findes på hjemmesiden. Jeg ønsker at købe mine linser online. Hvor kan jeg købe mine linser fra CooperVision?

Da kontaktlinser er medicotekniske produkter og reguleres af EU, forhindrer regler og forskrifter, at CooperVision sælger eller udleverer linser til andre end autoriserede optikere. Hvis du vil bestille linser, skal du kontakte en optiker. Optikeren bestiller derefter dine linser eller henviser dig til et alternativt købssted.

Flere artikler