Specielle designegenskaber betyder, at linserne sidder stabilt på øjet og giver dig en jævn og forudsigelig synsskarphed.

Billedet er kun en illustration

Det slørede syn, som astigmatisme medfører, skyldes, at hornhinden eller linsen i øjet har en anderledes form, hvilket gør det sværere at se tydeligt. Vi har designet Optimised Toric Lens Geometry for at korrigere denne brydningsfejl og give dig mulighed for at se godt.

Optimised Toric Lens Geometry™ kombinerer vigtige designegenskaber, som arbejder sammen for at give dig en stabil tilpasning og minimal linsebevægelse:

  • En unik overflade mod øjet optimerer linsens position og giver en stabil tilpasning.
  • Stor torisk optisk zone bidrager til et godt syn.
  • Ensartet linsetykkelse i det horisontale plan giver en bedre linsestabilitet og synsskarphed.

Takket være Optimised Toric Lens Geometry™ kan du nu korrigere din astigmatisme med kontaktlinser, som giver en forudsigelig synsskarphed og en behagelig linseoplevelse hver dag.

Fordele:

Giver en stabil tilpasning på begge øjne og minimerer linsebevægelsen, når du blinker, hvilket sikrer en bedre synsskarphed

comfortable contact lenses

Lader øjenlågene glide over en glat, jævn overflade, hvilket bidrager til at maksimere komforten, hver gang man blinker

Sådan fungerer Optimised Toric Lens Geometry™

Her finder du denne teknologi:

Biofinity® toric 

 

 

 

Hvis du har astigmatisme og vil opleve et tydeligt, stabilt syn, kan du spørge din optiker om Biofinity® toric-, MyDay® toric- og Avaira Vitality™ toric-kontaktlinser med Optimised Toric Lens Geometry.