Naturligt fugtbevarende for en fantastisk komfort, som varer hele dagen og tilfører øjnene 100 % af den ilt, som hornhinden behøver* for at hjælpe dem med at forblive klare og hvide.

Billedet er kun en illustration

Aquaform® Technology er en avanceret materialeteknologi, som lader mere fugt og ilt trænge igennem til øjnene.

Teknologien indkapsler vandmolekyler i kontaktlinsen for at give dig en fantastisk komfort hele dagen. Faktum er, at Aquaform Technology® skaber en naturligt fugtbevarende linse, som består næsten 50 % af vand.

Aquaform® Technology skaber desuden en linse med en høj iltgennemtrængelighed, som er perfekt til daglig brug. Ilten strømmer frit igennem linsen, så dine øjne får 100 % af den ilt, de behøver*, for at forblive sunde og raske1.

Fordele:

Naturlig fugteevne, så dine linser bevarer deres fugtighed og føles behagelige uden tilsætningsmidler eller overfladebehandlinger.

comfortable contact lenses

Giver dig en fantastisk komfort hele dagen  ved at binde fugt i linserne og hjælpe dem med at forblive bløde

Giver en suveræn iltgennemtrængelighed, hvilket holder dine øjne klare og hvide.

Sådan fungerer Aquaform® Technology

Her finder du denne teknologi:

Biofinity® 

 

 

Spørg din optiker om kontaktlinserne MyDay® og Biofinity®, som er forsynet med vores avancerede kontaktlinseteknologi, Aquaform® Technology.

* Ved daglig brug.

Referencer:

1. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467-472.