• Det eneste, du behøver for en enestående linseoplevelse.
Produktspecifikation

Egenskaber

  • Synskorrektion til myopi og hyperopi
  • Banebrydende Smart Silicone™ anvender mindre silikone, hvilket giver mere plads i linsen til indbyggede fugtkanaler og gør linsen meget blødere end andre silikonehydrogelbaserede endagslinser.
  • UVA- og UVB-beskyttelse*
  • Endagslinser

Smart Silicone er et revolutionerende gennembrud inden for linsekemi

MyDay®-linser fra CooperVision® løfter egenskaberne hos silikonehydrogelbaserede endagslinser til et helt nyt niveau. Dette skyldes, at MyDay er markedets eneste linse med Smart Silicone™, et revolutionerende gennembrud inden for linsekemi, som forener alle kundekrav og giver en endagslinse med en enestående totaloplevelse: kompromisløs komfort og håndtering samt silikonehydrogelens sundhedsmæssige fordele.
 
Smart Silicone optimerer iltgennemtrængeligheden i en linse, som blot indeholder 4,4 % silikone – det laveste silikoneindhold af alle silikonehydrogelbaserede endagslinser på markedet. Med mindre silikone giver Smart Silicone mere plads i linsen til indbyggede, komfortforøgende fugtkanaler. Det muliggør også en lav modulus. Smart Silicone giver også linser med optimal blødhed og bevarer fremragende håndteringsegenskaber.

Avanceret linsedesign af hensyn til en mere naturlig fornemmelse

For at give endnu bedre komfort og kundetilfredshed har MyDay-linser et avanceret linsedesign, med en blød linseoverflade og runde kanter, som giver en mere naturlig fornemmelse, når øjenlåget bevæger sig hen over linsen uden modstand.
 
Og for at fremme en langvarig øjensundhed er MyDay-linserne forsynet med integreret UV-beskyttelse, som blokerer 85 % af UVA- og 96 % af UVB-strålerne.
 
Udvid dit sortiment med MyDay-kontaktlinser. De løfter silikonehydrogel til et helt nyt niveau – og er alt, hvad dine kunder behøver for at få en enestående linseoplevelse

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke beskyttende UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.

Kontaktlinseteknologi

Produktinformation

Materiale/H20-indhold
stenfilcon A / 54%
UV-beskyttelse
Yes
Skiftefrekvens
Daglig brug
Iltgennemtrængelighed
100 Dk/t (at -3.00D)
Tykkelse
0.08
Basiskurve
8,4
Diameter
14,2
Sfærisk styrke
+6,00D til -10,00D
(0,50D trin efter +5,00D og -6,00D)
Anvendelsestid
Daglig brug
Dk
80
Kanttykkelse (mm)
0.07
Håndteringsfarve
Light blue
UV-beskyttelse
UVA/ UVB = 85% / 96%
Modulus (MPa)
0.4