Kliniske ressourcer

En solid viden om de medicinske og videnskabelige fremskridt inden for synspleje og synskorrektion kan hjælpe optikere med at holde sig langt fremme.

Kliniske ressourcer

De optikere, der har størst viden inden for området, kan tilbyde deres kunder unik ekspertise og give dem aktuel og pålidelig vejledning, hvad angår øjensundhed og synskorrektion.

Denne samling af artikler giver dig et overblik over nogle af de mest aktuelle diskussionsemner inden for synspleje.

Smartphones, smarture, computerskærme og tablets. Gennemsnitsamerikaneren ejer fire digitale enheder og tilbringer 60 timer om ugen med at indhente forskellige former for information via disse enheder. Det viser en undersøgelse fra The Nielsen Company, som blev udført i 2014.

For at optimere chancen for, at tilpasningen af bløde multifokale kontaktlinser bliver vellykket, har instruktørerne hos STAPLE-programmet (Soft Toric and Presbyopic Lens Education) for optikerelever opstillet nogle grundregler.

Forekomsten af myopi blandt unge mennesker er stærkt stigende verden over, og det medfører en række sundhedsrisici og dermed forbundne omkostninger.

I løbet af de snart 20 år, der er gået, siden silikonehydrogellinser først blev lanceret, er de blevet førstevalget for optikere.