Avaira toric

  • Fremragende stabilitet, synsskarphed og komfort i en og samme linse.
Produktspecifikation

Egenskaber

  • Naturlig fugteevne
  • Optimeret ballastdesign
  • Lav modulus og høj Dk
  • Silikonehydrogel-materiale + UV-beskyttelse*

Optimeret linsegeometri

CooperVision Avaira® toric tilbyder dine astigmatiske kunder en linse, som fungerer optimalt og har en enestående stabilitet – hvilket er særligt vigtigt for astigmatikere, som sædvanlig vis behøver forskellige styrker i hvert øje.
Avaira toric kontaktlinser er både stabile og præcise takket være optimeret ballastdesign (eller optimeret linsegeometri). Denne type af design er mangefacetteret for at garantere en optimal synsskarphed, pasform og komfort.
Linsegeometrien i Avaira toric og dens brede ballastbånd betyder, at den hurtigt finder den rette position i øjet af hensyn til en bedre funktion og en enkel tilpasning. En ensartet horisontal ISO-tykkelse giver også en forbedret linsestabilitet og en stabil pasning over hele styrkeområdet, hvilket giver et fremragende syn uanset styrke.

Patenteret Aquaform®-teknologi plus PEG

CooperVisions unikke Aquaform-teknologi gør Avaira til en naturligt hydrofil kontaktlinse, som bevarer vand i linsen og mindsker risikoen for udtørring. Den kombinerer også lav modulus og høj tilførsel af ilt af hensyn til øget komfort og iltgennemtrængelighed.
Avaira-linser er desuden forsynet med polyetylenglykol (PEG), et højeffektivt smøremiddel, som binder vand i hele linsen. Resultatet er kontinuerlig komfort hele dagen og i hele linsens levetid.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.

Kontaktlinseteknologi

Produktinformation

Materiale/H20-indhold
fanfilcon A / 55%
UV-beskyttelse
Yes
Skiftefrekvens
Hver måned
Iltgennemtrængelighed
91 Dk/t (at -3.00D)
Pakningsstørrelse
6
Basiskurve
8,5
Diameter
14,5
Sfærisk styrke
-10.00 til -6.50 (0,50D trin)
-6.00 til +6.00 (0,25D trin)
+6.50 til +8.00 (0,50D trin)
Cylinderstyrke
-0.75, -1.25, -1.75, -2,25
Akse
10° til 180° (10° trin)
Anvendelsestid
Daglig brug