Live®

  • Kontaktlinser, som lader brugere leve sit liv!

Egenskaber

  • Behagelig – AquaGen™-teknologi
  • Sund – silionehydrogel til høj iltgennemtrængelighed¹
  • Praktisk – endagsalternativ
  • Prisbillige – silikonehydrogel til samme pris som hydrogel²

Opfylder behovene hos unge voksne i dag

Unge voksne angiver visse nøgleegenskaber, som er vigtige for, at de ville overveje at bruge kontaktlinser. Linsen skal være behagelig, sund, praktisk og prisbillig3. Live® endagslinser er designet for at imødekomme disse behov og gøre det muligt for brugeren at leve sit liv.

Behagelig – silikonemolekyler er hydrofobe og naturligt vandafvisende. AquaGen® er en unik overfladebehandlingsfri teknologi, som naturligt tiltrækker og binder vandmolekyler til linseoverfladen. Dette betyder sammen med et højt væskeindhold (56 %), at linsen er behagelig hele dagen.

Sund – Live® endagslinser er fremstillet i et silikonehydrogelmateriale for at give en sundere linseoplevelse.¹ Med en Dk/t-værdi på 86 har Live® en højere iltgennemtrængelighed end hydrogelbaserede kontaktlinser.

Praktisk – endagslinser giver brugeren en række fordele som f.eks. nye, friske linser hver dag, ligesom man slipper for linsevæske og beholder.

Rimelige i pris – Live® – silikonehydrogellinser til samme pris som hydrogellinser.²

1. Med højere iltgennemtrængelighed end hydrogelmateriale minimerer eller eliminerer silikonehydrogelbaserede linser hypoxirelaterede effekter og symptomer ved brug af linser.
2. Baseret på CooperVisions anbefalede salgspris.
3. Consumer Insights Study, 2015. Udført af YouGov plc. på opdrag af CooperVision.