Avaira

  • Den eneste månedslinse af silikonehydrogel med naturlig fugtbarhed.
Produktspecifikation

Egenskaber

  • Lav modulus og høj Dk
  • Aberrationsneutraliserende system
  • UV-beskyttelse*

Godt syn, god komfort og værdi

CooperVision Avaira®-kontaktlinser er det enkle valg ved tilpasning på nye eller rutinerede kontaktlinsebrugere, som ønsker en bedre komfort end den, de får med traditionelle hydrogellinser.
Avairas linseoverflade forbliver fugtig uden fugtemidler, overfladebehandlinger eller andre tilsætninger – og giver en fremragende linsekomfort fra første tilpasning, sidst på dagen, og linse efter linse. Og de er forsynet med UV-beskyttelse for at beskytte brugerens øjne mod skadelige UV-stråler.*
Samlet set giver Avaira-kontaktlinser dine kunder et skarpt syn og komfort fra et varemærke, som både du og de kan regne med. 

Patenteret Aquaform®-teknologi plus PEG

CooperVisions unikke Aquaform-teknologi gør Avaira til en naturligt hydrofil kontaktlinse, som bevarer vand i linsen og mindsker risikoen for udtørring. Den kombinerer også lav modulus og høj tilførsel af ilt af hensyn til øget komfort og iltgennemtrængelighed.
Avaira-linser er desuden forsynet med polyetylenglykol (PEG), et højeffektivt smøremiddel, som binder vand i hele linsen. Resultatet er kontinuerlig komfort hele dagen og i hele linsens levetid.

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.

Kontaktlinseteknologi

Produktinformation

Materiale/H20-indhold
fanfilcon A / 55%
UV-beskyttelse
Yes
Skiftefrekvens
Hver måned
Iltgennemtrængelighed
125 Dk/t (at -3.00D)
Pakningsstørrelse
6
Basiskurve
8,4
Diameter
14,2
Sfærisk styrke
+0,25D til +8,00D
(0,50D trin efter +6,00D)
Anvendelsestid
Daglig brug