Avaira-familien

Egenskaber

  • Månedslinser
  • Naturlig fugtbarhed
  • Lav modulus, høj Dk til forskellige behov
  • Silikonehydrogel-materiale + UV-beskyttelse*

Produktfamilier

Avaira Hver måned Nærsynet / Langsynet
Avaira toric Hver måned Astigmatisme / "bygningsfejl"

Patenteret Aquaform®-teknologi

CooperVisions unikke Aquaform-teknologi giver en naturligt hydrofil linse. Faktum er, at CooperVision Avaira® og Avaira toric er de eneste månedslinser af silikonehydrogel med naturlig fugtbarhed af hensyn til en god komfort, som dine kunder skal kunne regne med, dag efter dag.
Med Aquaform-teknologien benyttes længere siloxankæder, og linsen kræver derfor mindre silikone for at opnå en høj iltgennemtrængelighed. Teknikken skaber også ladede områder i linsematerialet, som danner brintbindinger med vandmolekyler. Dette bevarer vandet i linsen, hvilket giver en bedre komfort og mindsker belægningerne.

PEG af hensyn til kontinuerlig komfort

Polyetylenglykol (PEG) er et højeffektivt smøremiddel, som binder vand i hele Avaira-linsen. Resultatet er kontinuerlig komfort hele dagen og i hele linsens levetid.
Avaira-linser er de eneste månedslinser, som har PEG som integreret komponent – både på overfladen og inde i linsen – hvilket hjælper Avaira-linser med at holde sig fugtig og bekvem i længere tid.
 

*Advarsel: UV-absorberende kontaktlinser erstatter ikke UV-absorberende øjenbeskyttelse, f.eks. UV-absorberende briller eller solbriller, da de ikke dækker øjet og omkringliggende områder helt. Kunderne skal derfor fortsat anvende UV-absorberende øjenbeskyttelse i henhold til anbefalingen.