Biofinity Energys™

Produktspecifikation

Egenskaber

  • Et gennembrud for personer, som anvender sfæriske linser.
  • Digital Zone Optics™ mindsker den akkommodative stress uden at påvirke afstandssynet.
  • Brugere kan på en mindre anstrengende og behageligere måde skifte mellem aktiviteter foran eller væk fra skærmen.
  • Forside med flere asfæriske kurver i hele den optiske zone.
  • Aquaform®-teknologien tiltrækker og binder vand i linsematerialet af hensyn til en bedre genfugtning og medfører, at øjnene føles mindre tørre.
  • Linsens høje iltgennemtrængelighed hjælper med at holde øjnene klarere, hvidere og friskere og gør det mere behageligt at bruge linsen.
  • Månedslinser til op til 6 nætters/7 dages brug.

Ordinér en kontaktlinse, som er udviklet til dine kunders digitale liv

Øget akkommodativ stress. Reduceret blinkfrekvens. Hyppige skift i fokusafstand Digitale enheder er en naturlig del af vores liv, men den megen tid foran skærmen belaster dine kunders øjne. Her kommer Biofinity Energys™ ind i billedet, den innovative kontaktlinse beregnet til vores moderne digitale liv.

Biofinity Energys™-kontaktlinser har Digital Zone Optics™, som hjælper mod den øjentræthed, som skyldes fokusering på digitale enheder på tæt hold. Det er en unik teknologi, hvor flere asfæriske kurver i hele den optiske zone fordeler styrken jævnt for at simulere højere plusstyrke i midten af linsen. Dette betyder, at brugeren kan skifte mellem aktiviteter, foran eller væk fra skærmen, med langt mindre besvær. Linsen tilpasses desuden som en enkeltstyrkelinse.

Biofinity Energys™-kontaktlinser har også Aquaform®-teknologien, som tiltrækker og binder vandet i linsematerialet af hensyn til en bedre genfugtning – denne naturlige genfugtning kan bidrage til, at øjnene føles mindre tørre. At bevare en god genfugtning er vigtigt, når man tilbringer mange timer foran en skærm, da man i så fald blinker betydeligt mindre, hvilket igen medfører trætte, tørre og røde øjne.

Alle fordele som hos Biofinity®, fås nu i kontaktlinser, som er ideelle til aktiviteter både foran og væk fra skærmen

Biofinity Energys™-linser har samme fordelagtige parametre som de øvrige linser i Biofinity®-familien.

Dine kunders liv omfatter aktiviteter både foran og væk fra skærmen. Gør det muligt for dem at opleve en linse, som er udformet til det liv, de fører. Spørg din CooperVision-repræsentant om den nye kontaktlinse fra CooperVision: Biofinity Energys™.

9 ud af 10 brugere af digitale enheder var enige i, at Biofinity Energys™-linser betød, at deres øjne føltes godt tilpas. **

* Blandt personer, som anvender digitale enheder mindst fire timer om dagen, mindst fem dage om ugen, og selv angiver symptomer på øjentræthed mindst én gang om ugen.
Oplysninger indrapporteret efter en uges brug.
** Efter en uges brug. Data på fil.

Kontaktlinseteknologi

Produktinformation

Materiale/H20-indhold
comfilcon A / 48%
Skiftefrekvens
Hver måned
Iltgennemtrængelighed
160 Dk/t (at -3.00D)
Tykkelse
0.08
Extended wear
Yes
Pakningsstørrelse
3
Design
Digital Zone Optics
Basiskurve
8,6
Diameter
14,0
Sfærisk styrke
+8.00D til -12.00D
(0,50D trin efter +/-6,00D)
Anvendelsestid
Månedslinser op til 6 nætters/7 dages anvendelse.