Specialisering inden for højteknologi

At fokusere på ét område og gøre det bedst muligt inden for dette område kan hjælpe en klinik,

både med lancering og vækst. Dr. Roxanne Achong-Coan lagde grunden til sin succesfulde klinik ved at fokusere på to nøglefaktorer – specialisering og anvendelse af den allernyeste teknologi.

Hos CooperVision er vi bevidste om, hvilken betydning tekniske innovationer har, hvis man skal kunne tilbyde synspleje af høj kvalitet, og vi har interviewet dr. Achong-Coan for at få hendes syn på, hvordan man ved hjælp af teknologi kan opbygge sin virksomhed.

Specialisering får dig til at skille dig ud

Roxanne Achong-Coan er ekspert inden for kontaktlinser, men først og fremmest inden for tilpasning af speciallinser og ortokeratologi. Ved at lægge vægten på kontaktlinser kunne Coan Eye Care fokusere omkostninger, videreuddannelse, rekruttering og markedsføring på at opnå maksimal kundefastholdelse. Virksomhedens forsigtige men målbevidste indførelse af ny teknologi har fået Coan Eye Care til at skille sig yderligere ud.

Coan Eye Care ligger konstant i førerpositionen blandt de lokale optikere, når det gælder indførelse af en række teknologier, heriblandt OCT-undersøgelser, brug af amnionmembran til behandling af sygdomme i øjets overflade, lensometre og de nyeste produkter inden for håndholdte tonometre. Beslutningen om at købe denne type værktøjer træffes altid med udgangspunkt i virkning, effektivitet og omkostninger. Men Coan Eye Care tager også hensyn til, hvilken langsigtet værdi et unikt eller avanceret tilbud har for virksomheden.

Avancerede teknologier kan:

  • øge antallet af behandlingsbare kunder
  • øge kundeloyaliteten via bedre diagnoser og behandlingsoplevelser
  • tilskynde henvisninger fra mindre specialiserede optikere.
"Der findes ikke det øjenproblem, vi ikke kan løse på vores klinik." 
dr. Roxanne Achong-Coan

Den langsigtede værdi af at investere i teknologi

Konkurrencemæssig differentiering er en kritisk faktor for en virksomhed i fremgang. Men det er ikke den eneste fordel ved at pålægge sig selv ekstraomkostninger og bruge tid på oplæring i avanceret teknologi. Roxanne Achong-Coan og Coan Eye Care anses som den førende optiker i regionen, og de hæver den faglige standard hos optikerne og det øvrige personale i virksomheden. Det bidrager igen til at understøtte rekrutteringen af kompetente og kvalificerede medarbejdere, som ønsker at arbejde for en anerkendt optikervirksomhed.

– Vores optikere er uddannet inden for øjensygdomme og kontaktlinser, og vi har tilsammen 66 års klinisk erfaring, siger dr. Achong-Coan.

Undgå at hvile på laurbærrene, hvis du vil fortsætte væksten

Evnen til at tage ny teknologi til sig går hånd i hånd med et stort drive og en ambition om ikke at stå stille rent udviklingsmæssigt. Dr. Achong-Coan indfører løbende nye muligheder hos Coan Eye Care, herunder forebyggelse, diagnosticering og behandling af MGD (Meibomian Gland Dysfunktion). Det vil ikke blot kunne hjælpe personer med tørre øjne, som ellers ikke har kunnet få tilstrækkelig hjælp. Adgangen til sjældne specialbehandlinger vil også skabe kundeloyalitet.

Satsningen på højteknologi handler ikke blot om udstyr. Roxanne Achong-Coans klinik arbejder også med epigenetik, hvor man ved hjælp af DNA-analyser udarbejder behandlingsplaner for at arbejde sygdomsforebyggende og anvender en omfattende kostplan, som sikrer god øjensundhed. Sammen med et fokus på at kunne tilpasse kontaktlinser på selv de mest krævende hornhinder er det en strategi, der giver varemærket Coan Eye Care både dybde og bredde.

Resultatet er et voksende og loyalt kundegrundlag samt medarbejdere, der føler en høj grad af tilfredshed med at kunne behandle en række krævende sygdomme.