Juan Carlos Aragón

Senior Vice President, Global Professional & Clinical Affairs

Dr. Juan Carlos Aragón er Senior Vice President, Global Professional & Clinical Affairs med ansvar for udvikling, implementering og styring af selskabets virksomhedsrelaterede, akademiske og kliniske forretningsstrategi på verdensplan. Inden han takkede ja til denne stilling stod Juan Carlos i spidsen for vores aktiviteter i Latinamerika og forretningsudviklingen for Nord- og Sydamerikaregionen, og før det var han CooperVisions President for Asien – Stillehavsregionen samt EMEA. Inden han kom til CooperVision varetog Juan Carlos ledende internationale stillinger hos Bausch + Lomb og Novartis CIBA Vision.

Juan Carlos tilfører CooperVision mere end 28 års brancheerfaring. Han kom til CooperVision i år 2000. Han har været en stærk fortaler for synspleje- og kontaktlinseuddannelse. Han er for nuværende formand for Global Board of Directors samt for den globale udviklingsbestyrelse i organisationen Optometry Giving Sight, hvor CooperVision er global platinsponsor.

Juan Carlos er født i Costa Rica og tog sin optikereksamen ved Superior School of Medicine på National Polytechnic Institute i Mexico City i 1984.