februar 01, 2014

Dermed får optikere adgang til silikonehydrogellinser med markedets mest omfattende udbud af sfæriske styrker for komfort døgnet rundt. Hele måneden.

Göteborg, Sverige, 2014-02-01 CooperVision, en af verdens mest innovative producenter af bløde kontaktlinser, lancerer nu et nyt kontaktlinsemærke under navnet Biofinity® XR. Med denne udvidelse af den populære silikonehydrogellinse (comfilcon A) får Biofinity et betydeligt større udbud af sfæriske styrker og giver optikere mulighed for at øge antallet af tilpasninger af månedslinser. Dette omfatter brugere med kraftig hyperopi eller myopi (lang- eller nærsynethed), som i øjeblikket anvender andre linsemærker eller briller.

Biofinity XR kontaktlinser kommer i styrker fra +8,50 til +15,00 (i trin på 0,50) og -12,50 til -20,00 (i trin på 0,50). Det eksisterende Biofinity-sortiment vil fortsat kunne fås i styrker fra +8,00 til -12,00.

Biofinity XR giver endvidere optikere mulighed for at gøre den til det foretrukne valg blandt månedslinser, hvad enten det drejer sig om opgradering eller at introducere et bredt spektrum af brillebrugere for bløde kontaktlinser, siger dr. Juan Carlos Aragon, Senior Vice President for Global Professional & Clinical Affairs ved CooperVision. Biofinity XR- og Biofinity-kontaktlinsernes avancerede design gør det let for optikere at opnå vellykkede tilpasninger, selv på brugere med mere ekstreme behov, fortsætter dr. Aragon.

Brugere, som anvender produkter i vores udvidede sortiment, efterspørger ofte alternativer, som har en bedre genfugtning og en højere iltgennemtrængelighed. Med lanceringen af Biofinity XR fra CooperVision kan vi endelig tilbyde dem et nyt produkt, som giver en bedre linseoplevelse, siger Joseph Atkins, OD ved Today’s Eyecare i Lafayette i den amerikanske delstat Louisiana.

Det forventede resultat er mindre tid hos optikeren, generelt højere kundetilfredshed og en endnu større tryghed, når det gælder ordinering af Biofinity.

Biofinity og Biofinity XR med Aquaform® Comfort Science kombinerer en unik balance af høj iltgennemtrængelighed, højt væskeindhold, et naturligt genfugtende materiale, som mindsker aflejringer, og giver komfort hele dagen, samt optimal modulus for at give en blødere, lettere håndterbar kontaktlinse. En høj iltgennemtrængelighed betyder, at kontaktlinsen lader mere ilt trænge igennem og giver en sundere linseoplevelse. Til forskel fra andre silikonehydrogellinser holder Biofinity-kontaktlinser sig fugtige i hele linsecyklussen, uden behov for overfladebehandling eller fugtemiddel.

PRESSEKONTAKT: Charlotte Antmarker
KONTAKTOPLYSNINGER: cantmarker@coopervision.se
+46 (0)70 – 223 93 43