I vores udvikling af det synsvidenskabelige felt har vi konstant fokus på at skabe teknologier, som er til virkelig nytte for brugerne af vores kontaktlinser.

Et lille udsnit af vores udviklingsarbejde omfatter:

Smart Silicone™ – et gennembrud i linseverdenen! Takket være et unikt netværk af silikonekanaler, der giver en effektiv ilttransport og en optimeret linseydelse. Dette gør det muligt at arbejde med hydrofile linser, hvilket resulterer i en effektiv anvendelse af silikone og en høj grad af iltgennemtrængelighed.

Slutresultatet er en linse, som ifølge kliniske undersøgelser giver tilfredshed, hvad angår komfort, sundhed og håndtering.

Aquaform®-teknologi – denne teknik giver et naturligt fugtbart materiale, som muliggør brintbindinger med vandmolekyler. Det bevirker, at vandet bevares i linsen, hvilket gør den fugtbar uden behov for overfladebehandlinger eller fugtemidler.

Ilt transporteres effektivt gennem linsen ved hjælp af unikke silikonemakromerer, som giver lange silikonekæder. Denne unikke silikonemakromer har et nedsat antal molekylære bindinger, hvilket gør den blødere og mere fleksibel end første generation af silikonehydrogellinser.

Denne spændende teknik tilbydes kun af CooperVision og findes i vores kontaktlinseserier Avaira® og Biofinity®.

PC Technology™ – forenklet sagt hjælper PC Technology vores Proclear®-linser med at bevare 96 % af fugten hele dagen og holde dem fugtige og bekvemme.

Proclear kontaktlinser er faktisk det eneste linsemateriale, som ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA – Food & Drug Administration) "kan give en højere komfort til kontaktlinsebrugere, som oplever lettere ubehag eller symptomer på tørhed ved kontaktlinsebrug."

Dette er som nævnt bare en lille smagsprøve på, hvad vi har gjort for at bringe udviklingen af kontaktlinser videre og give både brugere og optikere en øget komfort og flere fordele.