Optometry Giving Sight

I dag er flere end 600 millioner mennesker blinde eller har en synsskade, fordi de ikke har adgang til øjenundersøgelser eller synshjælpemidler som f.eks. noget så enkelt som et par briller.

Optometry Giving Sight vil forandre dette til det bedre, og det vil vi også.

Optometry Giving Sight er en global organisation, som hjælper med at forbedre synet for mennesker og – i visse tilfælde – give dem synet tilbage. Siden 2007 har de bidraget med over 6,5 mio. USD til 57 projekter i 32 lande og forsynet flere end 4 mio. mennesker med grundlæggende øjenpleje, uddannet over 2.614 personer inden for øjenpleje og støttet etableringen af flere end 1.100 synscentre og optiske laboratorier.

Målsætningen er at bekæmpe blindhed og nedsat syn ved at sikre noget, som mange af os tager for givet: adgang til professionelle øjenundersøgelser og korrigerende linser.

For at støtte denne ærværdige sag donerede CooperVisions medarbejdere over hele verden 47.137,86 USD som led i Optometry Giving Sights kampagne World Sight Day Challenge 2012. Vores moderselskab – CooperCompanies – matchede derefter dette beløb og forhøjede summen til i alt 100.000 USD. CooperVision er desuden fast global platinsponsor.

Vi har gjort det let for dig også at hjælpe til. Vi har givet personer, som køber kontaktlinser med rabat, mulighed for at donere hele eller en del af CooperVisions kontaktlinserabat til Optometry Giving Sight for at hjælpe dem med at fortsætte deres arbejde.