CooperVisions kontaktlinser får ros af både optikere og kontaktlinsebrugere. Nedenfor finder du nogle eksempler.

Vil du fortælle, hvad du synes? Du er altid velkommen til at kontakte os!

"Jeg har haft mine Proclear-linser i nogle år nu og aldrig haft nogen problemer. Der er meget bekvemme og mine øjne bliver aldrig tørre!"
-Tina, Colorado, USA

 

"Jeg skriver for at rose kontaktlinserne i Biofinity-serien. Som I kan se af min brugerprofil, bruger jeg mange af disse linser (især fordi jeg har en lille enkeltmandspraksis). Linserne i Biofinity-serien hører til de bedste kontaktlinser, jeg er stødt på i mine 25 års virke. Med deres kvalitet og den komfort, øjensundhed og synsskarphed, som kvaliteten giver, kan jeg differentiere mig og min praksis fra den "godt nok"-tanke, der findes på markedet. Derfor vil jeg bruge nogle minutter på at hylde hele jeres organisation for kvaliteten af jeres produkter. Fortsæt jeres gode arbejde."
-Dr Robert T Nible, Williamsport, Pennsylvania, USA

 

"Jeg elsker Proclear endagslinser. Som fotograf er jeg afhængig af at kunne se skarpt og fokuseret på lange fotosessioner. Disse linser er med til at bevare fugten i mine øjne og er behagelige hele dagen."
-Sarah, Californien, USA

"Proclear endagslinser er fantastiske! Jeg kan sætte dem i om morgenen og være ude hele dagen uden nogensinde at tænke på dem. De er superbekvemme!"
-Meg, Californien, USA

 

"Har formodentlig prøvet 10 forskellig linsetyper i mine mange år som linsebruger – min optiker fik mig til at teste Avaira, og de er uden tvivl de bedste, jeg har prøvet nogensinde."
-Bruger af Avaira kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Jeg havde problemer med utroligt tørre øjne. Min optiker anbefalede mig at skifte til Avaira, og med dem har jeg ikke oplevet røde øjne og den irritation, som jeg oplevede med mine tidligere linser."
-Bruger af Avaira kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey

 

"Det er de bedste kontaktlinser, jeg har brugt i rigtig lang tid. Jeg kan endda have dem på, når jeg kører bil i mørke, uden at opleve glorieeffekter fra lygterne på de modkørende biler."
-Bruger af Avaira kontaktlinser, 2012, USA Avaira Wearer Survey