Erfaren bruger

revamp-experienced-wearer
Dansk
Masthead
Text right

Eftersom du er vant til at bruge kontaktlinser...

ved du, hvilken positiv forskel de kan betyde i dit liv. Men det er vigtigt at huske på, at både dine synsbehov og kontaktlinseteknologien bliver ved med at ændre sig.

Når du bliver ældre, tilbringer længere perioder foran digitale enheder eller bruger mere tid på friluftsaktiviteter, skal du muligvis justere styrken på dine linser eller udskifte den type kontaktlinse, du bruger, for at maksimere synsevnen, komforten og enkelheden.

Besøg din optiker mindst én gang om året, eller så ofte din optiker anbefaler, for at få foretaget en undersøgelse og høre om nye kontaktlinsealternativer, som kan passe godt til din nye livsstil og dine nye behov for synskorrektion. Klik på linkene nedenfor for at læse om emner, du vil tale om.

Alt om komfort

Har du nogensinde tænkt på, om dine kontaktlinser kunne være endnu mere behagelige? Forskning og udvikling inden for kontaktlinser fokuserer meget på at forbedre linseoplevelsen. Nogle af de egenskaber, som har set dagens lys med tanke på komforten, er ...

 • Avanceret silikonehydrogelmateriale for at holde linserne fugtige hele dagen og lade mere ilt trænge igennem til øjet sammenlignet med det traditionelle hydrogelmateriale. Alle silikonehydrogelmaterialer er forskellige; spørg din optiker om, hvilke alternativer der findes til netop dig.
 • Specielt overflade- og kantdesign for at sikre en perfekt pasform og fremme komforten.
 • Innovativ optik for at modvirke den øjentræthed, som brugen af digitale enheder kan medføre.
 • Prisbillige endagslinser, som ikke kræver rengøring og kan betyde, at brugeren bliver fri for den irritation, som belægninger kan forårsage efter nogle ugers daglig brug af måneds- eller to-ugers-linser.

Hvis du vil opleve en højere komfort, når du bruger dine kontaktlinser, kan du tale med din optiker om disse emner.

Og husk, at ubehag ikke er normalt i forbindelse med linsebrug. Hvis dine kontaktlinser på noget tidspunkt føles ubehagelige eller giver anledning til irritation, er det vigtigt, at du taler med din optiker. Din optiker kan have alternativer, som løser de problemer, som opstår, når du bruger linserne. Dette kan betyde et andet linsemateriale, et andet design eller en anden skiftefrekvens—og hvordan linserne opfylder dine livsstilsbehov.

Opgrader dine kontaktlinser

Hver gang du taler med din optiker , bør du spørge om de nyeste landvindinger inden for kontaktlinseforskningen. Forskning og udvikling giver store fremskridt på området, og du skal ikke gå glip af de fordele, som et skifte af kontaktlinser kan medføre.

Forstå materialets betydning

Er dine nuværende kontaktlinser fremstillet i hydrogel eller silikonehydrogel?

Hydrogel var det allerførste materiale, som bløde kontaktlinser blev fremstillet af, men linser fremstillet af silikonehydrogel udgør over 75 % af de kontaktlinser, som ordineres i dag1. Silikonehydrogel giver en sund* linseoplevelse, fordi de lader mere ilt trænge igennem til brugerens hornhinde, hvilket modvirker røde og hævede øjne*†.

Linser i silikonehydrogel har den fordel, at linsematerialet er blødt og har en høj iltgennemtrængelighed, hvilket giver større fleksibilitet og længere bæretider.

Kontakt din optiker for at få mere at vide om de mest avancerede silikonehydrogelmaterialer.

Tænk på enkelheden

Afhængigt at din livsstil foretrækker du måske kontaktlinser, som du rengør hver aften og skifter ud efter nogle uger, eller også foretrækker du måske endagslinser. Begge typer fås til en attraktiv pris, så det er en god idé at tænke over, hvad der fungerer bedst for dig.

Måske rejser du meget, lider af sæsonallergi eller dyrker sport, hvor briller kan være i vejen. Hvis noget af dette passer på dig, eller hvis du bare leder efter en mere enkel løsning, er kontaktlinser uden tvivl et godt valg for at opfylde dine behov for synskorrektion.

Din optiker kan hjælpe dig med at finde et godt alternativ.

* Silikonehydrogel har en høj iltgennemtrængelighed sammenlignet med hydrogellinser og forebygger dermed risikoen for hypoxirelaterede komplikationer, når linserne bruges dagligt
Sammenlignet med traditionelle hydrogellinser
1 Morgan PB, Woods CA; Tranoudis, Ioannis G. et. al. International contact lens prescribing in 2018. CL Spectrum. 2019;34(1):26-32.

Synsændringer

I takt med at vi bliver ældre, forandres vores syn og vores behov for synskorrektion.

Selv personer, som aldrig har brugt briller eller kontaktlinser tidligere, begynder på et tidspunkt at få problemer med at fokusere på tæt hold, efter at de er fyldt 40 år. Det kaldes presbyopi, og det rammer os alle.

Hvis du er over 40 år og begynder at få problemer med at læse tekst skrevet med småt, medmindre du holder bogen eller avisen længere væk fra dig end tidligere, eller hvis teksten på mobiltelefonens display er begyndt at være utydelig, har du sandsynligvis presbyopi. Det er tid til at bestille tid hos din optiker.

Multifokale kontaktlinser

GODE NYHEDER: Der er ingen grund til at give køb på enkelheden ved kontaktlinser eller at bruge briller på tidspunkter, hvor du ikke har lyst til det. Presbyopi kan korrigeres ved hjælp af multifokale kontaktlinser: De giver en god synsskarphed, uanset om det du kigger på, befinder sig på tæt hold, på lang afstand eller et sted derimellem.

Du kan bruge multifokale kontaktlinser uden at gå på kompromis med synsskarpheden, komforten eller enkelheden. Man kan få multifokale kontaktlinser, som fremstilles af de mest avancerede silikonehydrogelmaterialer, og endda multifokale endagslinser.

Når du begynder at se tegn på presbyopi—og det vil du!—bør du ringe til din optiker og bestille tid til en undersøgelse.

Digitale livsstile

Mange af vores hverdagspligter og fritidsaktiviteter kræver, at vi anvender digitale enheder. Nu kan man få kontaktlinser, som er specielt designet til at hjælpe brugerne med at skifte fokus ubesværet mellem digitale enheder og aktiviteter uden skærm. Kontakt din optiker for at få mere information.

Hvorfor CooperVision?

I mere end 40 år har CooperVision arbejdet for at hjælpe mennesker over hele verden med at se bedre hver dag. Gennem vores innovationer inden for oftalmologi, materialeudvikling, produktdesign og produktion har vi hjulpet millioner af kontaktlinsebrugere med at se bedre og er blevet en af verdens førende virksomheder og partnere inden for kontaktlinser. I dag ordineres vores kontaktlinser i over 130 lande.*

Opfylder alle brugeres behov

Uanset om du har brug for enkeltstyrkelinser, toriske eller multifokale linser, eller om du har brug for linser, som kompenserer for ortokeratologi, sklerale linser eller endda specialbestilte linser, kan du sætte din lid til CooperVision.

Kontaktlinseteknologi på fremmarch

Vi brænder for vores opgave. I de senere år har vores forskning og udvikling ledt frem til lanceringen af banebrydende produkter, som opfylder linsebrugeres vigtige behov:

 • clariti® 1 day, endagslinsen fra CooperVision
  Verdens første komplette familie af silikonehydrogellinser
 • MiSight® 1 day, endagslinsen fra CooperVision
  Verdens første bløde kontaktlinser med dokumenteret bremsende effekt på udviklingen af myopi hos børn i alderen 8 til 12 år ved behandlingsstart.
 • Biofinity Energys®, kontaktlinsen fra CooperVision
  Kontaktlinser udviklet til din digitale livsstil.
 • Kontaktlinser fra CooperVision
  Flest tilgængelige alternativer for at tilgodese i princippet alle former for synskorrektion.

Vores arbejde fortsætter selv i dag med at udforske spændende måder, hvorpå vi kan hjælpe mennesker med at se bedre.

* CooperVision data on file, 2020. CooperVisions linsevæsker, bløde kontaktlinser og specialkontaktlinser.

Råd vedrørende brug: MiSight® 1 day (omafilcon A) bløde endagslinser er beregnet til korrektion af myopi og samtidig bremse udviklingen af myopi hos børn med friske øjne, som ved behandlingsstart er 8 til 12 år gamle og har en refraktion på -0,75 til -4,00 dioptrier (sfærisk ækvivalent) med < = 0,75 dioptrier astigmatisme. Linsen skal smides ud efter brug.

‡ CooperVision Data on File 2019. Baseret på antallet af kombinationsmuligheder (sfærisk, cylinder, akse og addition), som fremstilles, herunder alle bløde sfæriske, toriske og multifokale (også specialbestilte) kontaktlinser i silikonehydrogel og hydrogel fra de fire største producenter. Inklusive endagslinser og månedslinser. Omfatter ikke kosmetiske og fotokromatiske linser. Omfatter ikke linser med flere basekurver.

Omtanke for vores planet

CooperVision arbejder med at minimere vores miljøpåvirkning og agere mere bæredygtigt, da vi anser dette for at være det rette at gøre—for vores medarbejdere, vores kunder, vores virksomhed og for vores planet.

 

Erfaren bruger

Ny bruger

revamp-new-wearer
Dansk
Masthead
Text left

Alt, hvad du skal vide, for at bruge og pleje dine kontaktlinser

Hvis du snart får dine første kontaktlinser, eller netop er begyndt at bruge dem, kommer du til at elske dem.

Men, præcis som ved alle nye oplevelser, kan det naturligvis tage lidt tid at vænne sig til at bruge kontaktlinser. Det vil dog hurtigt komme til at føles lige så enkelt og naturligt at bruge og pleje dine kontaktlinser, som det føles at børste tænder hver dag.

Du skal bare følge instruktionerne fra din optiker og læse informationen via linkene nedenfor.

 

Sådan sætter du dine linser i

Hvis du er som de fleste andre nye brugere, bliver du formodentlig lidt nervøs, når du skal sætte dine kontaktlinser i. Vær ikke bekymret, det er helt normalt. Men du bliver overrasket over, hvor enkelt det er, og hvor hurtigt du vænner dig til det.

Når du skal sætte dine kontaktlinser i, bør du stå foran et spejl og have følgende ting ved hånden:

 • Sæbe til at vaske hænderne med
 • Et fnugfrit håndklæde til at tørre hænderne i—kontaktlinser kan sætte sig fast på våde fingre

Hvis du bruger månedslinser, som skal rengøres og opbevares natten over, har du desuden brug for:

 • Linsevæske til at rengøre og desinficere linserne med—brug ikke håndsæbe og vand fra hanen eller flaskevand til rengøring af kontaktlinser.

  Husk: Vand og kontaktlinser er ikke en god kombination. Du må aldrig nogensinde rengøre eller opbevare dine kontaktlinser i vand. 

Følg disse enkle trin, når du skal sætte dine kontaktlinser i ...

 

Hold begge øjne åbne, mens du sætter kontaktlinserne i.

Trin

1

Begynd altid med at vaske og tørre hænderne.

Vask altid hænderne med sæbe for at undgå snavs og bakterier på linserne og i øjnene. Tør hænderne med et fnugfrit håndklæde, inden du håndterer kontaktlinserne.

Trin

2

Anbring forsigtigt linsen på spidsen af pegefingeren

Kontrollér, at linsen buer opad som en skål. Du bør ikke se revner eller ridser.

 
 

Begynd med det samme øje hver gang. Da dit venstre og højre øje er forskellige, gælder det også din venstre og højre kontaktlinse. Du bør derfor begynde med det samme øje hver gang, så du undgår at forveksle linserne.

Trin

3

Anbring linsen på øjet

Anbring langfingeren på samme hånd tæt på de nederste øjenvipper og træk det nederste øjenlåg nedad. Anvend pegefingeren eller langfingeren på den anden hånd til at løfte det øverste øjenlåg. Anbring linsen på øjet.

Trin

4

Det hele klares på et øjeblik!

Slip forsigtigt øjenlågene, og blink. Linsen centreres automatisk. Hvis alt føles godt og ser godt ud, er du færdig. Gør nu det samme med den anden linse!

Det skal ikke føles fysisk ubehageligt at sætte kontaktlinserne i. Hvis det gør ondt, når du sætter linsen i, kan det skyldes, at der sidder snavs på den, eller at den har fået en ridse eller en revne. Tag linsen ud, rengør og desinficer den med linsevæske, og undersøg den grundigt, inden du forsøger igen. Kontakt din optiker, hvis det fortsat føles ubehageligt.

 
 

Sådan tager du dine linser ud

Præcis, som når det drejer sig om at sætte kontaktlinserne i, kan det i begyndelsen føles lidt unaturligt at tage dem ud. Men ligesom millioner af andre linsebrugere—fra børn til pensionister—vil du vænne dig til det med lidt øvelse. Tag dig bare god tid, og slap af. Det skal nok gå.

Uanset om du tager linserne ud eller sætter dem i, bør du altid have et spejl foran dig og have følgende ting ved hånden:

 • Sæbe til at vaske hænderne med
 • Et fnugfrit håndklæde til at tørre hænderne i—kontaktlinser kan sætte sig fast på våde fingre

Hvis du bruger månedslinser, som skal rengøres og opbevares natten over, har du desuden brug for:

 • Linsevæske til at rengøre og desinficere linserne med – brug ikke håndsæbe og vand fra hanen eller flaskevand til rengøring af kontaktlinser.

  Husk: Vand og kontaktlinser er ikke en god kombination. Du må aldrig nogensinde rengøre eller opbevare dine kontaktlinser i vand.
 • Linseetui til at opbevare linserne i

Følg disse enkle trin, når du skal tage dine kontaktlinser ud ...

 

Gør det til en vane at tage linserne ud i samme rækkefølge, som du sætter dem i, så du undgår at forveksle venstre og højre linse.

Trin

1

Vask og tør hænderne

Vask altid hænderne med sæbe for at undgå snavs og bakterier på linserne og i øjnene. Tør hænderne med et fnugfrit håndklæde, inden du håndterer kontaktlinserne.

Trin

2

Kig opad, og åbn øjnene godt op

Hold hovedet stille, men kig opad med øjnene. Kig opad, og træk linsen ned på den nederste del af øjet (det hvide i øjet) med pegefingeren.

Trin

3

Klem forsigtigt

Klem forsigtigt linsen mellem tommel- og pegefingeren. Tag linsen ud. Vær forsigtig, så du ikke skader linsen, når du tager fat i den.

Trin

4

Smid ud eller rengør

Hvis du bruger endagslinser, kan du smide linserne i skraldespanden, når du har taget dem ud. Hvis du har linser, som bruges flere gange, inden de skal skiftes – hver anden uge eller hver måned afhængigt af det skifteinterval, din optiker har anbefalet, skal du rengøre og opbevare dem i henhold til instruktionerne til din linsevæske. Læs mere om rengøring og desinficering af linser her.

 
 

Rengøring og pleje af kontaktlinser

Hvis du bruger endagslinser, skal du ikke bekymre dig om at rengøre eller desinficere dem. Du tager blot et nyt frisk par linser hver gang.

Hvis du derimod skifter linser hver anden uge eller hver måned, kræver det lidt mere arbejde—det er meget vigtigt, men samtidig også utroligt enkelt!

Følg disse enkle trin for begge linser, hver gang du tager dem ud—og følg desuden instruktionerne på din alt-i-en-væske nøje.

Trin

1

Når du har taget linsen ud, lægger du den i din let rundede håndflade og hælder ny linsevæske fra flasken over linsen. Information om, hvor meget væske der kræves, fremgår af instruktionerne på linsevæsken.

Trin

2

Brug pegefingeren på den anden hånd til forsigtigt at gnubbet linsen rundt i væsken i henhold til instruktionerne til linsevæsken.

Trin

3

Placer linsen i linseetuiet, dæk den med lidt mere ny linsevæske, og luk låget. Bemærk, at hele etuiet ikke skal fyldes med linsevæske. Opbevar altid linserne i etuiet dækket af linsevæske, når du ikke bruger dem. Af instruktionerne på linsevæsken fremgår det, hvor længe linserne skal ligge i blød for at sikre en ordentlig desinficering.

Flere tips om linsepleje

Håndter dine kontaktlinser varsomt. De er bløde og kan gå itu, så hold dem på sikker afstand af dine negle og smykker. Smid linsen ud, hvis den får en revne.

Brug kun ubrugt linsevæske til at rengøre og opbevare dine linser i. Dette minimerer risikoen for, at bakterier og andre urenheder kommer i kontakt med linserne. Brug aldrig vand fra hanen eller flaskevand, allerede brugt linsevæske eller spyt. Fyld ikke hele linseetuiet med linsevæske.

Skyl etuiet rent med linsevæske, hver gang du tager linserne ud for at bruge dem. Efterlad etuiet uden låg, og vend det på hovedet på et rent, tørt sted. Husk at følge producentens anbefalinger, og udskift linseetuiet ofte.

Følg altid den bæretid, som din optiker har ordineret—hvis kontaktlinserne bæres i længere tid, end de er beregnet til, kan det skade dine øjne. Hvis du har spørgsmål om bæretid eller andre aspekter af kontaktlinsepleje kan du henvende dig til din optiker for at få råd.

Alt om komfort

Præcis som ved alle andre nye oplevelser kan det føles lidt "anderledes”, første gang du bruger kontaktlinser. Men du bliver overrasket over, hvor hurtigt du vænner dig til dem. Det kræver lidt tålmodighed, men efter nogle dage har du måske endda helt glemt, at du bruger kontaktlinser.

CooperVisions kontaktlinser hjælper brugerne til en behagelig oplevelse takket være det bløde materiale og det innovative linsedesign.

Her kommer nogle tips til at bevare komforten:

 • Aftal regelmæssige opfølgende besøg hos din optiker  for at bevare en sund og behagelig linsebrug.
 • Vær omhyggelig med at følge det brugsmønster, som din optiker anbefaler. Hvis du bruger endagslinser, skal du ikke genbruge dem.
 • Undgå at bruge dine kontaktlinser for længe. Undgå at bruge linserne i flere timer i træk, end din optiker har anbefalet, og brug ikke linserne om natten, når du sover, hvis din optiker ikke har ordineret dette.
 • Øjendråber til genfugtning/smøring kan hjælpe, hvis miljøet er tørt (lav luftfugtighed frem for alt i overophedede rum om vinteren). Spørg din optiker , inden du begynder at bruge dem.
 • Hold regelmæssige, korte pauser ved langvarig brug af digitale enheder. Når du kigger koncentreret på en computerskærm eller en håndholdt enhed, kan din blinkerefleks blive nedsat, hvilket får linsen til at blive midlertidigt tør.
 • Sæt linserne i, inden du påfører cremer eller øjenmakeup.
 • Hvis du bruger månedslinser eller to-ugers-linser, skal du følge de instruktioner, som anbefales til desinficering og rengøring.

Hvis dine linser føles ubehagelige eller irriterende, eller hvis du ikke ser godt, skal du kontakte din optiker for at få den hjælp, du behøver.

Livsstilsfordele

Hvordan forbedrer CooperVisions kontaktlinser din livsstil? Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, som kan opfylde stort set alle behov for synskorrektion. Vores kontaktlinser tilbyder den frihed, komfort og enkelhed, som din livsstil kræver, uanset om det drejer sig om sport, rejser eller digitale enheder.

 

Ny bruger

Karriere hos CooperVision

revamp-careers
Dansk
Standard
Text left

Karriere hos CooperVision

CooperVision er en af verdens førende virksomheder i kontaktlinsebranchen, som stræber efter at forbedre menneskers syn hver dag. For at opnå det mål kræver det, at medarbejdere med vidt forskellige arbejdsopgaver samarbejder; fra videnskabsfolk og forskere over eksperter inden for produktion og virksomhedsledelse til sælgere og marketingfolk.

CooperVisions ansatte kan med stolthed sige, at de er hengivne, innovative, fleksible og venlige. Disse egenskaber afspejler vores virksomhedskultur—og er nogle af årsagerne til, at CooperVision kan være en god arbejdsplads for dig.

Vi står for en lys fremtid—for vores medarbejdere, vores kunder og dem, som bruger vores kontaktlinser.

Vi ser lidt anderledes på ting og sager. Vi kalder det et forfriskende perspektiv. Og for alle os, som arbejder her, betyder det, at vores mening virkelig betyder noget, at vi kan udveksle idéer, og at vi kan gøre en forskel.  

For os er samhørighed vigtigt. At være en del af noget stort er nemlig det, som gør vores virksomhed enestående. Og vi værdsætter mangfoldighed, for man kan se meget mere, når man har forskellige perspektiver.

Vi er en ambitiøs virksomhed. Og for at hjælpe os med at opnå vores mål giver vi dig alt, hvad du behøver for at opnå dine.

Hvorfor arbejde hos CooperVision?

Vores medarbejdere kommer først

Hos CooperVision begynder vores stræben efter at gøre livet bedre med vores medarbejdere. Vi stræber efter at udvikle vores personale, så det er dem, der gør en forskel og er vores vigtigste ressource. Vi opfordrer vores medarbejdere til at skabe fremgang og belønner kreative idéer og hårdt arbejde med en konkurrencedygtig løn, fordelagtige frynsegoder og sætter ekstra fokus på sundhed. Vores engagement i vores kerneværdier og vores personalecentrerede virksomhedskultur, som præges af mangfoldighed og inklusion, bidrager til en dybt engageret og højtydende organisation.

Vi sigter efter en lys fremtid—for vores medarbejdere, vores kunder og dem, som bruger vores kontaktlinser.

Det, vi afstedkommer hver dag, føles helt fantastisk—vi forbedrer menneskers syn hver dag. Det handler ikke bare om at fremstille kontaktlinser, det handler om at give linsebrugere frihed og tryghed.

Alle har et lod i dette—alles bidrag betyder noget, uanset hvilken rolle de spiller, eller hvilken erfaring de har. Hos CooperVision kan du derfor mærke, at du får ros, tillid og støtte i alt, hvad du gør.

Få gavn af omfattende uddannelse og personlig udvikling. Engagér dig i den allernyeste produktudvikling. Få indblik i og inspiration fra samarbejdet med teams over hele verden. Vi er en progressiv og sund virksomhed med stor mangfoldighed, som hjælper dig med at udrette mere og opnå dit fulde potentiale.

CooperVision fremhæves ofte af brancheorganisationer og af vores egne medarbejdere som en fremragende arbejdsplads

Alt, hvad vi gør hos CooperVision, bygger på vores fire kerneværdier:
Vi er hengivne
Vi sørger for, at vores arbejde kendetegnes af ekspertise, fokus og beslutsomhed. Vi giver ikke op, før opgaven er udført korrekt i overensstemmelse med optikeres, linsebrugeres og vores egne krav.
Swipe to learn more about our values.
Vi er innovative
Vi udfordrer konstant os selv for at opfinde kreative, originale og smarte måder til at forbedre de kontaktlinser, vi fremstiller, for at styrke hver eneste relation, vi opbygger, og for at udnytte hver eneste mulighed optimalt.
Swipe to learn more about our values.
Vi er venlige
Vi er åbne, lette at gøre forretning med og nemme at komme i kontakt med. Vi stræber altid efter at gøre det, som er bedst for de mennesker, vi arbejder sammen med: optikere, linsebrugere og medarbejdere.
Swipe to learn more about our values.
Vi er partnere
Vi samarbejder og opbygger stærke relationer, som bygger på ærlighed, oprigtighed, tillid og respekt. Vi værdsætter og ved, at vi gennem samarbejde med optikere, linsebrugere og ansatte kan opnå meget mere, end hvad vi kan opnå alene.
Swipe to learn more about our values.
Vi er hengivne
Vi er innovative
Vi er venlige
Vi er partnere

Hold musemarkøren over symbolerne for at læse mere om vores værdier.

Vi er hengivne
Vi sørger for, at vores arbejde kendetegnes af ekspertise, fokus og beslutsomhed. Vi giver ikke op, før opgaven er udført korrekt i overensstemmelse med optikeres, linsebrugeres og vores egne krav.
Vi er innovative
Vi udfordrer konstant os selv for at opfinde kreative, originale og smarte måder til at forbedre de kontaktlinser, vi fremstiller, for at styrke hver eneste relation, vi opbygger, og for at udnytte hver eneste mulighed optimalt.
Vi er venlige
Vi er åbne, lette at gøre forretning med og nemme at komme i kontakt med. Vi stræber altid efter at gøre det, som er bedst for de mennesker, vi arbejder sammen med: optikere, linsebrugere og medarbejdere.
Vi er partnere
Vi samarbejder og opbygger stærke relationer, som bygger på ærlighed, oprigtighed, tillid og respekt. Vi værdsætter og ved, at vi gennem samarbejde med optikere, linsebrugere og ansatte kan opnå meget mere, end hvad vi kan opnå alene.

Vi vokser globalt.

CooperVision er en global brancheleder, som fortsætter med at vokse. Vi kalder os selv en ”lille, stor” virksomhed. For selv om vi er en af verdens største producenter af bløde kontaktlinser, har vi aldrig mistet den særlige iværksætterånd, som driver os. Vores kontaktlinser fremstilles på tre kontinenter og sælges i over 130 lande1. I 2019 indledte CooperVision og vores moderselskab CooperCompanies som en del af vores engagement i globalt medborgerskab et samarbejde med store virksomheder, velgørenhedsorganisationer og regeringer rundt om i verden i overensstemmelse med FN’s verdensmål, et globalt rammeværk og en global handlingsplan, som har til formål at udrydde fattigdom, stoppe klimaforandringer, skabe fredelige og trygge samfund inden år 2030.

Som en del af vores globale opgave at give alle et bedre syn er CooperVision hovedsponsor af Optometry Giving Sight (OGS), en global organisation grundlagt i 2003 med det formål at hjælpe de 1,22 milliarder mennesker verden over—herunder millioner af børn—som er blinde eller synsskadede på grund af manglende adgang til øjenundersøgelser og ikke-korrigerede synsfejl.

Indsamlingsarrangementer i områder, hvor CooperVision har aktiviteter, et kunderabatprogram, årsagsrelaterede markedsføringskampagner og en årlig matchning af medarbejdernes donationer har genereret over 3 millioner dollars i bidrag til OGS.*.

CooperVision er en del af CooperCompanies, en førende, børsnoteret, international producent af medikotekniske produkter med en omsætning på over 2,5 milliarder dollars. CooperCompanies blev stiftet for over 60 år siden som en lille privat sundhedsvirksomhed. Selv den dag i dag er virksomheden engageret i at udvikle produkter og tjenester, som hjælper med at gøre livet bedre for ét menneske ad gangen.

* 2019 data.

Referencer:

1 CooperVision data on file, 2020. CooperVisions bløde kontaktlinser og specialkontaktlinser.

Karriere hos CooperVision

Din lyse fremtid starter her