Sig nej til flerstyrkebriller og ja til multifokale kontaktlinser til læsning

I KORTE TRÆK
  • Udskiftningsinterval: to uger
  • Giver et godt syn på alle afstande
  • Bevarer 96 % af fugten i løbet af dagen, selv efter tolv timers brug
  • Kan hjælpe med at modvirke tørre øjne, når du anvender kontaktlinser

Begynder det at blive svært at se på tæt hold?

Hvis du er fyldt 40, har du måske bemærket, at dit syn ikke længere er lige så godt som før, når ud læser menuer, bøger eller på mobiltelefonens skærm. Det er en naturlig del af det at blive ældre. Dette kaldes for presbyopi og er helt normalt.
Men det betyder ikke, at du skal begynde at anvende flerstyrkebriller. Det er andre alternativer! CooperVision Proclear® EP kontaktlinser er beregnet specielt til personer, der – ligesom du – begynder at få problemer med at læse og se ordentligt på tæt hold.
Dette er et problem, som kun bliver værre, så hvorfor finde sig i hovedpine på grund af uklart syn?

Naturlig modvirkning mod tørhed

Takket være vores PC Technology™ bliver vandmolekylerne en del af din Proclear EP-kontaktlinse, hvilket modvirker tørhed på en naturlig måde. Proclear er faktisk de eneste kontaktlinser, som ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA – Food &Drug Administration) "kan give en højere komfort til kontaktlinsebrugere, som oplever lettere ubehag eller symptomer på tørhed ved kontaktlinsebrug."
Nyd komforten og det skarpe syn med Proclear EP, og se alt på tæt hold, på afstand og alt derimellem. Spørg din optiker om Proclear EP.

PC Technology

Tørhed er en almindelig klage blandt linsebrugere, især brugere med presbyopi, da øjne ofte bliver mere tørre med årene.

Produktinformation
Korrigerer

tidlig presbyopi (en tilstand, som indtræffer i 40-års-alderen, hvor øjet får en stadig dårligere evne til at fokusere på genstande på tæt hold og på tekst med små typer, især under dårlige lysforhold).

Hvis du får symptomer på presbyopi, kan disse kontaktlinser være velegnede til dig. Spørg din optiker.

Udskiftningsinterval

to uger

Du skal kun udskifte disse bløde linser hver anden uge.

UV-beskyttelse

nej 

Disse linser har ingen UV-beskyttelse. Hvis du ønsker dette, kan du i stedet overveje kontaktlinserne i vores Avaira-serie.

Fugtbarhed

Disse kontaktlinser er forsynet med vores PC Technology™, som hjælper med at holde dem fugtige.

Vores Proclear® kontaktlinser indeholder PC Technology™, som er naturligt biokompatibel. Kontaktlinserne binder vandet, hvilket betyder, at dine linser bevarer fugten, selv efter 12 timers brug.

Kontaktlinser pr. pakning

6 stk. 

Indeholder 6 stk. kontaktlinser pr. pakning.

Brugsanvisning

Gå til siden Brugsanvisning 

Denne side indeholder vigtig information og vigtige instruktioner. Læs instruktionerne omhyggeligt igennem, og gem dem til senere brug.