Har du usædvanlige styrker? Har du haft den opfattelse, at du ikke kan bruge kontaktlinser?

I KORTE TRÆK
  • Udskiftningsinterval: månedsvis
  • Kontaktlinserne holder sig fugtige og føles behagelige
  • Naturlig fugteevne, hvilket mindsker et eventuelt behov for genfugtende dråber

Større styrkeomfang kan være løsningen

Er du så nærsynet eller langsynet, at det har været svært at finde en løsning, som korrigerer synet, med kontaktlinser? I så fald kan CooperVision Biofinity® XR (Extended Range) sfæriske kontaktlinser være løsningen.
Biofinity XR er designet til ekstreme styrker som dine. Og de giver samme overlegne komfort og skarpe syn som Biofinity sphere – med op til 29 nætters og 30 dages kontinuerlig brug.

En sundere linseoplevelse

Takket være vores eksklusive Aquaform®-teknologi har Biofinity XR en høj iltgennemtrængelighed og en naturlig fugtbarhed. Du får et fremragende syn med en blød og behagelig kontaktlinse, som er sundere for øjnene.
Hvis du tidligere ikke har kunnet bruge kontaktlinser, eller hvis du er utilfreds med dit nuværende linsemærke, kan du spørge din optiker om Biofinity XR kontaktlinser for at opnå udvidet brug.

Aquaform-teknologi

Du har formodentlig set betegnelsen Aquaform®-teknologi på vores produkter og undret dig over, hvad det egentlig betyder.

Produktinformation
Korrigerer

nærsynethed og langsynethed

Nærsynethed betyder, at genstande på tæt hold ses tydeligt, mens genstande på længere afstand bliver utydelige. Ved langsynethed ser man sædvanligvis genstande på afstand skarpt, mens genstande på tættere hold bliver uskarpe. Spørg din optiker, om disse kontaktlinser kan være noget for dig.

Udskiftningsinterval

månedsvis

Du behøver kun at udskifte disse bløde engangslinser én gang om måneden.

UV-beskyttelse

nej

Disse linser har ingen UV-beskyttelse. Hvis du ønsker dette, kan du i stedet overveje kontaktlinserne i vores Avaira-serie.

Fugtbarhed

Biofinity kontaktlinser har en naturlig fugteevne uden behov for yderligere overfladebehandlinger eller fugtemidler.

Når du anvender disse kontaktlinser, mindskes et eventuelt behov for genfugtende dråber.

Kontaktlinser pr. pakning

6 stk. 

Indeholder 6 stk. kontaktlinser pr. pakning.

Brugsanvisning

Gå til siden Brugsanvisning 

Denne side indeholder vigtig information og vigtige instruktioner. Læs instruktionerne omhyggeligt igennem, og gem dem til senere brug.